Με 1.7 diesel κινητήρα το Nissan X-Trail

Με 149 ίππους και 340 Nm ροπής

  • -
  • -
Στο πλαίσιο συμμόρφωσης στις αυστηρές προδιαγραφές του Euro 6d-TEMP, η Nissan εφοδιάζει με τον νέο 1.7 diesel κινητήρα το X-Trail. Το μεγάλο SUV θα σταματήσει να προσφέρεται με τον 1.6, καθώς και με τον 2λιτρο κινητήρα, μιας και τη θέση τους θα πάρει από τα τέλη του χρόνου ο νέος πετρελαιοκινητήρας των 149 ίππων. Το εν λόγω μοτέρ προσφέρεται και στο ανανεωμένο Renault Kadjar, που πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές περί ρύπων και οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν με τον νέο κύκλο WLTP. Η ροπή έχει αυξηθεί σε σχέση με του 1.6 κατά 20 Nm, φτάνοντας συνολικά τα 340 Nm ροπής.

ΘΕΛΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 13€ ΤΟ ΜΗΝΑ;

Αρχικά, θα διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ωστόσο δεν αποκλείεται η ιαπωνική εταιρεία να εξοπλίζει το SUV της με αυτόματο κιβώτιο. Αν κρίνουμε από το Kadjar, το αυτόματο κιβώτιο EDC είναι διπλού συμπλέκτη, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να αναβαθμιστεί το CVT στην περίπτωση του X-Trail. 
Εκτός από τις μηχανολογικές αλλαγές, το X-Trail θα συνεχίσει να προσφέρεται τόσο με σύστημα τετρακίνησης όσο και σε 5θέσια ή 7θέσια διάταξη.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...