Νέο KIA ProCeed

Συνδυάζει ελκυστική εμφάνιση και υψηλή πρακτικότητα

  • -
  • -

H Kia παρουσίασε το νέο ProCeed, το οποίο από 3θυρο hatchback μεταμορφώθηκε σε ένα 5θυρο shooting brake με όπλα του τη hot εμφάνιση και την πρακτικότητα. Το νέο μοντέλο αποτελεί το 3ο μέλος της οικογένειας Ceed, ενώ μια γεύση για την απλή έκδοση του νέου Ceed που οδηγήσαμε στη Πορτογαλία μπορείτε να πάρετε από εδώ.

Παγκόσμια αποκλειστικότητα: Ο φακός του GOCAR «έπιασε» στον δρόμο το νέο KIA ProCeed πολύ πριν την επίσημη αποκάλυψη.

Το μήκος του νέου ProCeed είναι 4,6 m και το ύψος στα 1,42 m, δηλαδή είναι 5 mm πιο μακρύ και 43 mm πιο χαμηλό σε σχέση με το Ceed Sportswagon. Ο χώρος αποσκευών είναι 625 λίτρα και η απόσταση από το έδαφος είναι μειωμένο κατά 5 mm, κάνοντάς το πιο επιθετικό. Ουσιαστικά, το νέο ProCeed συνδυάζει τη στιλάτη σιλουέτα με την μεγαλύτερη πρακτικότητα σε σχέση με την απλή version. Η hot έκδοση θα διατίθεται προς το παρόν μόνο ως GT-Line και ως GT.

Οι τιμές του νέου KIA Ceed στην Ελλάδα

Κάτω από το καπό υπάρχουν τρεις επιλογές μηχανολογικού συνόλου: στην περίπτωση του GT-Line διατίθεται με 1.0 T-GDI (turbo) βενζινοκινητήρα 120 ίππων, με τον 1.4 T-GDI 140 ίππων και με τον diesel 1.6 CRDi Smartstream 136 ίππων. Όλοι οι παραπάνω κινητήρες συνδυάζονται με το εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο ή με το εφτάρι διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η έκδοση GT με τον 1.6 T-GDI, ίδιο με αυτόν του Ceed GT, των 204 ίππων και 265 Nm ροπής. Το εν λόγω μοτέρ φέρει αποκλειστικά αυτόματο κιβώτιο εφτά σχέσεων με paddles πίσω από το τιμόνι. Άλλες αλλαγές έχουν γίνει στην ανάρτηση του νέου ProCeed σε σχέση με το απλό Ceed, παρέχοντας στον οδηγό τον χαρακτήρα ενός «Gran Turismo» αυτοκινήτου.

Η παραγωγή του νέου KIA ProCeed θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο στη Σλοβακία με τις πωλήσεις να αρχίζουν στο πρώτο 3μηνο του 2019.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...