Με αυτό το Isuzu D-MAX πας παντού!

Η έκδοση Hi-Lander φέρει τροποποιημένη ανάρτηση και πλήθος αισθητικών επεμβάσεων

  • -
  • -

Μία νέα ειδική έκδοση του διπλοκάμπινου pick up της Isuzu διαθέτει στην ελληνική αγορά η αντιπροσωπεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ. Το D-MAX Hi-Lander φέρει τον 1.9 diesel με τους 164 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί τόσο με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο (42.900 €), όσο και με αυτόματο 6 σχέσεων (44.700 €).

Το D-MAX Hi-Lander διαφέρει οπτικά αλλά και ουσιαστικά. Στο εμπρός τμήμα συναντάμε τη νέα μάσκα σε Black Matte, περιμετρικά πλαστικά προστατευτικά, νέο σκαλοπάτι  καθώς και ένα ιδιαίτερα Extender του χώρου φόρτωσης, όλα στην απόχρωση του Black Matte. Οι τοποθέτηση μεμβρανών ηλιοπροστασίας καθώς και μαύρων ματ αυτοκόλλητων στις κολόνες των θυρών, συμπληρώνουν αισθητικά το λειτουργικό σύνολο, που είναι φανερό ότι έχει ψηλώσει δραστικά.

Αυτό οφείλεται τόσο στην ανάρτηση της ARB, OLD MAN EMU, η οποία προσφέρει αύξηση της διαδρομής κατά 35mm, όσο και στα off road ελαστικά Cooper Discoverer  SST Pro (που εισάγονται επίσης από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ) διαστάσεων 275/65/R18. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 20 mm.

Η έκδοση διατηρεί στο εσωτερικό  το νέο  πίνακα οργάνων καθώς και την φουτουριστική σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει στοιχεία όπως το νέο σύστημα πολυμέσων από την Pioneer με εργοστασιακή κάμερα οπισθοπορείας.

Όλα τα αξεσουάρ της έκδοσης “Hi-Lander” θα διατίθενται ως πακέτο ή και μεμονωμένα από το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της Isuzu. Όλα τα D-MΑΧ εφοδιάζονται με ένα πλήρες πακέτο προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού κάτω από όλες τις συνθήκες όπως τα ESP, Hill Descent Assist, Hill Ascent Assist που θα κάνουν τη ζωή του οδηγού εντός και εκτός δρόμου, ακόμα πιο εύκολη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...