Honda Jazz και σε Type-R

Μια ιδέα της γρήγορης εκδοχής του νέου Jazz μας δίνει ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής

  • -
  • -

Η Honda έχει αποδείξει ότι μπορεί να κατασκευάζει γρήγορα hatchback και μάλιστα πολύ ικανά. Παράδειγμα το νέο Civic Type-R το οποίο μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρώτη επαφή που είχαμε μαζί του σε πίστα και στον δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ την πρώτη επαφή με το νέο Honda Civic Type-R

Ανάλογα όμως δεν έχει κινηθεί η ιαπωνική εταιρεία στα μικρά της μοντέλα και δεν μας έχει χαρίσει κάποιο γρήγορο μοντέλο σε αυτή την κατηγορία. Η έμπνευση όμως του X-Tomi Design δεν φαίνεται να ακολουθεί τα τετριμμένα, αφού μετά την παρουσίαση του νέου Jazz έπιασε τα μολύβια του για να μας δώσει μια εικόνα, ψηφιακά επεξεργασμένη μιας πιθανής γρήγορης εκδοχής του μικρού μοντέλου της Honda.

Καθόλου άσχημο δεν φαίνεται το μικρό Jazz με άγρια περιβολή, το αντίθετο θα λέγαμε μάλιστα. Αν και σε αυτή την περίπτωση η Honda κάνει ότι έκανε με το Civic τότε ο ανταγωνισμός που είναι έντονος σε αυτή την κατηγορία θα τα βρει σκούρα. Εξάλλου με τη νέα γενιά VTEC Turbo κινητήρων που διαθέτει πλέον η Honda, έχει όλα τα εφόδια για να «εξοπλίσει» το Jazz με κορυφαία… όπλα, όπως ο 1.5 τούρμπο με τους 182 ίππους ή αν θέλουν, με λίγο «πείραγμα» και με πολλά περισσότερα άλογα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ το νέο Honda Jazz με κινητήρα 1.5 130 ίππων

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...