Αποκαλύφθηκε η νέα BMW 8 Series

Το συγκεκριμένο concept αποτελεί τον προπομπό του μεγάλου κουπέ της γερμανικής φίρμας που θα δούμε στο δρόμους τον επόμενο χρόνο

  • -
  • -

Με φουτουριστική σχεδίαση η BMW 8 Series Coupe είναι το concept ενός πολυτελούς σπορ μοντέλου το οποίο συνδυάζει τη δυναμική με την πολυτέλεια. Δίχως άλλο είναι ένα… αθλητικό κουπέ, με επιθετική εμφάνιση που υπογραμμίζεται από τα χαρακτηριστικά νεφρά στο εμπρός μέρος, τα αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακονήματα, τα φώτα τεχνολογίας laser και την τεράστια εισαγωγή αέρα.

Το μεγάλο καπό δίνει ξεχωριστή προοπτική στο μοντέλο, ενώ οι μεγάλοι τροχοί 21 ιντσών συμβάλουν στη δυναμική του μοντέλου. Επιπλέον το πρωτότυπο μοντέλο έχει αεραγωγούς στα φτερά τα οποία πίσω είναι πιο φουσκωμένα, ενώ πίσω το diffuser από ανθρακονήματα και οι δυο εξατμίσεις με την τραπεζοειδή σχεδίαση κάνουν τη διαφορά.

Για το εσωτερικό έχει επιλεγεί μίνιμαλ σχεδίαση με οδηγοκεντρικό προσανατολισμό, όπως παραδοσιακά μας έχει συνηθίσει η BMW. Τα καθίσματα είναι σπορ και κατασκευασμένα από ανθρακονήματα για το σκελετό, ενώ οι επενδύσεις είναι από κορυφαίας ποιότητας δέρμα. Το σπορ τιμόνι με τις οθόνες πληροφοριών συμπληρώνουν την εικόνα.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου μοντέλου το οποίο θα περάσει τη γραμμή παραγωγής τον επόμενο χρόνο δεν έγιναν επίσημα γνωστά από την BMW. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε στην 8 Series coupe να χρησιμοποιηθούν ο 3λιτρος τούρμπο 6κύλινδρος και επίσης τούρμπο V8 4,4 λίτρων, αλλά και ο V12 των 6,6 λίτρων από την M760Li.

H BMW 8 Series η οποία θα αντικαταστήσει την 6 Series κάνει πρεμιέρα στην concept μορφή της στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...