Στην κορυφή της κατηγορίας του το Hyundai i20

Το i20 επικράτησε του ανταγωνισμού του σε συγκριτική δοκιμή γερμανικού περιοδικού

  • -
  • -

Το γερμανικό περιοδικό Auto Zeitung πραγματοποίησε μια συγκριτική δοκιμή στην κατηγορία των supermini, αναδεικνύοντας νικητή το Hyundai i20, το οποίο διακρίθηκε στους τομείς της άνεσης και της οδικής συμπεριφοράς. Το κορεατικό supermini τέθηκε απέναντι σε καταξιωμένα μοντέλα της κατηγορίας των supermini, όπως τα: Citroen C3, Opel Corsa, Renault Clio, Volkswagen Polo.

Ο τούρμπο 3κύλινδρος κινητήρας του 1,0 λίτρου με απόδοση 100 ίππων είναι σύμφωνα με το περιοδικό ένα από τα δυνατά χαρτιά του Hyundai i20. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι συντάκτες του περιοδικού «Ο 3κύλινδρος τούρμπο κινητήρας του i20 ακούγεται ισχυρός και είναι αποτελεσματικός, με καλή ελαστικότητα και αξιόλογες επιδόσεις. Επιπλέον, το εσωτερικό διακρίνεται για την εργονομία του και την ευρυχωρία του, αφού είναι ικανό να βολέψει ακόμα και μεγαλόσωμους επιβάτες».

Σύμφωνα με αντικειμενικά στοιχεία μετρήσεων, τα φρένα του Hyundai i20 αποδείχθηκαν αποτελεσματικά, αφού για τη διαδικασία ακινητοποίησης από τα 100 km/h χρειάστηκε μόλις 35,6 μέτρα. Επιπλέον πόντους χάρισε στο κορεατικό supermini η εργοστασιακή εγγύηση που το συνοδεύει και είναι πέντε ετών και για απεριόριστα χιλιόμετρα και περιλαμβάνει, εγγύηση βαφής, ετήσιους ελέγχους και οδική βοήθεια για όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...