Μια «Pagani» από την Κίνα με 5.000 ευρώ

Απομίμηση της Pagani από την Κίνα με ηλεκτρικό κινητήρα 4 (δεν ξεχάσαμε κανένα μηδέν) ίππων

  • -
  • -

Μην σας ξεγελά η εμφάνιση με την πρώτη ματιά. Δεν είναι ένα νέο μοντέλο από την Pagani, αλλά ένα στο περίπου αντίγραφο από την Κίνα με ηλεκτρικό κινητήρα για μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Όπως το Car News China αναφέρει, η βασική έκδοση έχει απόδοση 4 ίππων και φτάνει σε ταχύτητα τα 40 km/h, με την αυτονομία του να αγγίζει τα 80 χιλιόμετρα.

Υπάρχει και μια πιο ισχυρή έκδοση 10 ίππων με τελική ταχύτητα τα 60 km/h και αυτονομία 100 χιλιομέτρων. Για την κατασκευή του αυτοκινήτου έχει χρησιμοποιηθεί fiberglass προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος χαμηλά στα 200 κιλά.

Σχεδιαστικά οι Κινέζοι πήραν έμπνευση από την Pagani Huayra, με κάθετα φωτιστικά σώματα και ψεύτικες εξατμίσεις στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό τα πράγματα είναι ακόμα πιο φθηνά, με πλαστικό ταμπλό, τιμόνι χωρίς αερόσακο και μια μικρή οθόνη αφής.

Πίσω από αυτή την κατασκευή είναι ο Liu Shengqi, ο οποίος είχε το όνειρο να δημιουργήσει ένα σπορ αυτοκίνητο για νέους ανθρώπους, με το αποτέλεσμα στις οθόνες σας. Η τιμή του… supercar από την Κίνα είναι περίπου 5.000 ευρώ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...