Και «ανοιχτή» η πισωκίνητη Lamborghini Huracan

Η ιταλική φίρμα παρουσίασε τη νέα Huracan LP580-2 Spyder

  • -
  • -

H Lamborghini αύξησε την γκάμα της με ακόμα μια νέα Huracan, η οποία είναι πισωκίνητη και «ξεσκέπαστη». Μετά το λανσάρισμα της Huracan Coupe, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν ήθελε να αφήσει παραπονεμένους αυτούς που επιθυμούσαν ένα γρήγορο πισωκίνητο μοντέλο,  αλλά με μια οροφή που μπορεί να ανοίξει. Έτσι, στο Los Angeles, παρουσίασε στο κοινό την Lamborghini Huracan LP580-2 Spyder

Σε σύγκριση με την στάνταρ έκδοση, η ισχύς του V10 ατμοσφαιρικού 5.2 κινητήρα έχει μειωθεί στους 580 ίππους από τους 610, αλλά παρά την μείωση αυτών των 30 ίππων, το νέο μοντέλο επιταχύνει από στάση και φτάνει τα 100 km/h σε 3,6 sec και η μέγιστη ταχύτητα είναι 319 km/h. Το θηριώδες μοτέρ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και όπως και στην τετρακίνητη έκδοση, διατίθεται το σύστημα launch control. Επίσης, έχει αναβαθμιστεί το σύστημα διεύθυνσης για την ανοιχτή πισωκίνητη Huracan. 
Ο εμπρός προφυλακτήρας της Spyder έρχεται απευθείας από την κλειστή έκδοση, ενώ ο πίσω έχει επανασχεδιαστεί μαζί με τις γρίλιες κάτω από τα φανάρια. Η υφασμάτινη οροφή μπορεί να ανοίξει και να κλείσει σε 17 sec και με ταχύτητες έως και 50 km/h. Η κατανομή βάρους είναι διαφορετική σε σχέση με την coupe έκδοση και πιο συγκεκριμένα η αναλογία είναι 40/60 (εμπρός/πίσω).
Το νέο μοντέλο θα διατίθεται παγκοσμίως από τον Γενάρη 2017 και τιμολογιακά θα βρίσκεται ανάμεσα στις κλειστές Huracan LP580-2 και LP610-4.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...