Ανανεωμένη Giulietta μαζί με MiTo και 4C στο Παρίσι

Η Alfa Romeo πήγε στο Παρίσι με όλο το οπλοστάσιό της

  • -
  • -

Μετά της Giulia Veloce η Alfa Romeo παρουσίασε στο Παρίσι παράλληλα με τις ανανεωμένες εκδόσεις MiTo και Giulietta και τις γρήγορες εκδόσεις τους Veloce. Το φρεσκάρισμα είναι διακριτικό και στις δύο, με μικρές όμορφες λεπτομέρειες να προσθέτουν στην αισθητική τους. Για την κίνησή τους φροντίζει ο τούρμπο 1.4 MultiAir με τους 170 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων TCT.

Νέες αποχρώσεις σε μαύρο, με κόκκινες λεπτομέρειες στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, εμπρός και πίσω, οι μεγάλοι τροχοί 18 ιντσών με την κομψή σχεδίαση, το φρένα της Brembo, οι νέες επενδύσεις από αλκαντάρα στα σπορ καθίσματα και το τιμόνι κάνουν τη διαφορά στη μεγάλη έκδοση με τον ισχυρό τούρμπο 1.75 με απόδοση 240 ίππων. Η μετάδοση περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω του αναβαθμισμένου σε λειτουργία αυτόματου κιβωτίου TCT, με την εικόνα της ανανέωσης να ολοκληρώνουν τα αξεσουάρ της Mopar.

Στην Έκθεση του Παρισιού θα κάνει την εμφάνισή της και η «άγρια» 4C των 240 ίππων από τον 1.75 τούρμπο, σε νέες αποχρώσεις, με σπορ λεπτομέρειες και εξάτμιση από τον Akrapovic.

 

Διαβάστε τη δοκιμή της Alfa Romeo Giulietta Veloce πατώντας εδώ.

 

Διαβάστε πατώντας εδώ την παρουσίαση της ανανεωμένης Alfa Romeo Giulietta.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...