Τα Transformers 3 είναι Chevrolet

Πρωταγωνιστής ο Camaro “Bumblebee”

  • -
  • -

Τα αυτοκίνητα της Chevrolet επιστρέφουν για άλλη μια φορά στις σκοτεινές αίθουσες, έχοντας βασικό ρόλο και στην τρίτη συνέχεια της άκρως επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς “Transformers”. Η Chevellas υποδέχτηκε την ταινία διοργανώνοντας δύο ειδικές τρισδιάστατες προβολές, για τους δημοσιογράφους και τα μέλη του επίσημου δικτύου της Chevrolet στην Ελλάδα, στο αμφιθέατρο του “Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου”. Οι παραβρισκόμενοι είχαν παράλληλα την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ολοκαίνουργιο Aveo και την 5θυρη έκδοση του Cruze. Αμφότερα αναμένονται στην Ελληνική αγορά στις αρχές του Φθινόπωρου.

Το “Transformers 3”, που ξεκίνησε να προβάλλεται στην χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα και αναμένεται να είναι μια από τις μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες της χρονιάς, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για τους οπαδούς της επιστημονικής φαντασίας αλλά και για τους φίλους του αυτοκινήτου, καθώς βασικοί ήρωες είναι τα τεράστια εξωγήινα ρομπότ που μεταμορφώνονται σε εντυπωσιακά μοντέλα. Ανάμεσα τους βέβαια και ο “Bumblebee”, ο βασικός πρωταγωνιστής, που παίρνει την μορφή μιας εντυπωσιακής κίτρινης Camaro πέμπτης γενιάς.

Η σύνδεση του ονόματος της Chevrolet με την επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά έχει ξεκάθαρα θετικά αποτελέσματα για τα προϊόντα της εταιρείας και ειδικά για την Camaro. Για παράδειγμα το 2009, χρονιά που βγήκε η δεύτερη σειρά των Transformers, η Yahoo ανακοίνωσε πως η Camaro ήταν το αυτοκίνητο με τις πιο πολλές αναζητήσεις στο διαδίκτυο, ενώ το 2010 το δυναμικό μοντέλο της Chevrolet έπιασε την πρώτη θέση στις πωλήσεις της σπορ κατηγορίας στην Αμερική, περνώντας την Ford Mustang για πρώτη φορά τα τελευταία 24 χρόνια.

 

Και ειδική έκδοση Camaro

Mε την ευκαιρία της έναρξης των προβολών του “Transformer 3” η Chevrolet βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση της Camaro η οποία θα ξεχωρίζει χάρη στην χαρακτηριστική κίτρινη βαφή της που συνδυάζεται με μαύρες λωρίδες στο καπό και στην οροφή. Παράλληλα θα είναι εξοπλισμένη με μεγαλύτερη πίσω αεροτομή, με τεράστιες ζάντες ελαφρού κράματος των 20” σε μαύρο χρώμα και φυσικά με τα «απαραίτητα» σήματα των Autobots (των καλών ρομπότ της ταινίας) στους τροχούς και στους εμπρός θόλους. Τα εμβλήματα των Autobots μπορεί να τα βρει κανείς και στο εσωτερικό (στην κεντρική κονσόλα και στα προσκέφαλα) όπου η βασική διαφοροποίηση σε σχέση με τις «κοινές» Camaro είναι το μαύρο δερμάτινο σαλόνι με τις χαρακτηριστικές κίτρινες ραφές στα καθίσματα και στο ταμπλό.

Η ειδική αυτή έκδοση της Camaro θα είναι διαθέσιμη στην Αμερικάνικη αγορά από τον Σεπτέμβριο, ενώ οι πρώτες παραγγελίες από ενδιαφερόμενους έχουν ήδη καταγραφεί. Στην γηραιά ήπειρο η έκδοση Transformers θα είναι διαθέσιμη από την αρχή του λανσαρίσματος του νέου μοντέλου, το οποίο θα ξεκινήσει από τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές και τοποθετείται χρονικά στα μέσα του φθινοπώρου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...