Μια Yamaha TENERE στο Hellas Rally 2023 των 1.200 km! [video]

Συμμετέχοντας στο Hellas Rally 2023, η Yamaha TENERE 700 απέδειξε ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα σε κάθε συνθήκη, όπως οφείλει κάθε μοτοσυκλέτα με το DNA της ιαπωνικής μάρκας.

  • -
  • -

Για δεύτερη φορά, σε διάστημα περίπου ενός μήνα, η Yamaha TENERE 700 δοκιμάζεται και πάλι στις πιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Επτά συνεχόμενες μέρες αγώνα με βάση το Καρπενήσι, μια διανυκτέρευση στη Λίμνη Πλαστήρα και συνολικά 1.200 χιλιόμετρα σε ένα τερέν που εναλλασσόταν καθημερινά.

Από τη μία βροχή, πολύ λάσπη και ομίχλη, από την άλλη ήλιος και χρώματα με την φύση στα καλύτερά της. Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος ούτε όμως και εχθρός, αφού μοτοσυκλέτα και αναβάτης απέδειξαν ότι δεν το βάζουν κάτω, ότι και αν συμβεί!

Μια μοτοσυκλέτα που «κάνει για όλα» ήταν οι λέξεις του οδηγού της Θανάση Χούντρα μετά τον τερματισμό, ο οποίος δέχτηκε να έρθει αντιμέτωπος με οποιαδήποτε πρόκληση και να τη φέρει εις πέρας συμμετέχοντας στο Hellas Rally 2023. Η Yamaha TENERE 700 μπορεί να συνδυάσει μοναδικά, ευελιξία από τα αγωνιστικά μονοκύλινδρα και συμπεριφορά από τις μεγάλες travel enduro.

Οι προκλήσεις της ομάδας

Τα συναισθήματα της ομάδας που ξεκινούσε κάθε πρωί, έτοιμη για την επόμενη δοκιμασία, ήταν έντονα. Φρεσκοπλυμένοι και προετοιμασμένη για κάθε κατάσταση, η αδρεναλίνη βρισκόταν στα ύψη, τόσο για εκείνους που ήταν στο κέντρο της δράσης, όσο και για τα υπόλοιπα μέλη του team που παρακολουθούσαν το σύστημα εντοπισμού της οργάνωσης.

Η υποδοχή ήταν θερμή σε κάθε επιστροφή, με ένα δυνατό χειροκρότημα! Τα κατάφεραν πάλι κι ας είναι… αγνώριστοι από τις λάσπες και την ταλαιπωρία. Η μέρα του τερματισμού φτάνει, η TENERE αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το αγωνιστικό DNA της Yamaha.

Δείτε ακόμη: Πηγαίνοντας... τέρμα γκάζι με Yamaha R1 στο βρεγμένο Nurburgring [video]

Η αξιοπιστία και η μοναδική οδηγική συμπεριφορά μιας Yamaha TENERE, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ηρεμία του Θανάση Χούντρα μπορεί και κάνει για όλα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...