Final Four - Ολυμπιακός: Γιατί όλοι φοβούνται να μπουν στο αυτοκίνητο του Βεζένκοφ;

Η FlexCar ανακρίνει τους παίκτες του Ολυμπιακού και αυτοί μας αποκαλύπτουν γιατί δεν θα κάθονταν συνοδηγοί δίπλα στον MVP της φετινής Euroleague.

  • -
  • -

Με το Final 4 της Euroleague προ των πυλών οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού βρέθηκαν απέναντι στην κάμερα της FlexCar και μίλησαν για τη σχέση των συμπαικτών τους με το αυτοκίνητο. Ο επίσημος χορηγός του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού ανέκρινε τους Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα, Σάσα Βεζένκοφ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Thomas Walkup και Tarik Black στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τις απαντήσεις τους να βγάζουν είδηση! Στο ερώτημα ποιος είναι ο χειρότερος οδηγός οι απαντήσεις ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν μοιρασμένες και σίγουρα προκαλούν εντύπωση, αλλά και γέλιο. Όμως, όλοι τους είχαν ένα κοινό σημείο αναφοράς και συμφώνησαν στο ποιος είναι ο πιο γρήγορος και extreme οδηγός της ομάδας. Και αυτός είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης!  Δείτε τι ακριβώς απάντησαν στο φακό της FlexCar στο παρακάτω βίντεο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Final 4 και στόχος είναι η κατάκτηση του 4ου Πρωταθλήματος Ευρώπης. Οι ερυθρόλευκοι είχαν φέτος το καλύτερο ρεκόρ στη Euroleague, με τους αντιπάλους να παραδέχονται πως στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς απέδωσε το καλύτερο μπάσκετ. Έχοντας ήδη κατακτήσει το Κύπελο Ελλάδας και το Super Cup, ο Ολυμπιακός στοχεύει για ακόμα ένα τρόπαιο και αναμφίβολα το σημαντικότερο της χρονιάς! Η FLexCar από φέτος έχει αναβαθμισμένο ρόλο αποτελώντας επίσημο χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός και είναι σύμμαχος στην προσπάθεια της ομάδας να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...