Supermini που καίει 5,3 lt/100km, έχει μηδενικά Τέλη και τιμή κάτω από 17.000 € - Ποιο είναι;

Με compact διαστάσεις, χώρο αποσκευών 355 lt και 1.000άρι μοτέρ βενζίνης, είναι ιδανικό για όλων των ειδών τις μετακινήσεις.

  • -
  • -

Με μία σύντομη ματιά στους τιμοκαταλόγους των αυτοκινητοβιομηχανιών, καταλαβαίνει κανείς πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε σχέση με παλιά. Για να βρεις κάτι με 10.000 € τότε πας σίγουρα σε μεταχειρισμένο, ενώ ακόμη και για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης τις 13.000 – 14.000 € είναι σίγουρο πως θα τις δώσεις.

Τι γίνεται όμως αν έχεις περιορισμένο budget και παραπάνω ανάγκες για χώρους; Υπάρχει μοντέλο που να είναι compact αλλά ταυτόχρονα ευρύχωρο, να μην καίει πολύ και να έχει χαμηλό κόστος χρήσης, αλλά ταυτόχρονα να μην κοστίζει και μία περιουσία; Κοιτώντας την γκάμα της Seat κάτι βρήκαμε.

Το μοντέλο στο οποίο αναφερόμαστε, εξοπλίζεται με έναν βενζινοκινητήρα 1.000 κυβικών που αποδίδει 80 ίππους και καίει μόλις 5,3 lt/100 km. Το χαμηλό κόστος χρήσης όμως δεν σταματά εκεί, καθώς χάρη στις επίσης ελάχιστες εκπομπές CO2 (121 gr/km), το συγκεκριμένο μοντέλο απαλλάσσεται και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας. Από χώρους όμως;

Οι χώροι είναι ακόμη ένα κομμάτι όπου το συγκεκριμένο μοντέλο δεν πρόκειται να απογοητεύσει καθώς ο χώρος αποσκευών των 355 lt ο οποίος μπορεί να φτάσει μάλιστα τα 1.190 σε περίπτωση δίπλωσης της δεύτερης σειράς καθισμάτων είναι εξαιρετικά ικανοποιητικός. Παράλληλα, αν και βασικό πακέτο εξοπλισμού, δεν λείπουν στοιχεία όπως η οθόνη για το infotainment των 8,25 ιντσών, τα φώτα ημέρας LED, οι ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών αλλά και πληθώρα συστημάτων ασφαλείας.

Πρόκειται φυσικά για το Seat Ibiza στην βασική έκδοση 1.0 Reference η οποία κοστίζει μόλις 16.490 €. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για αυτή την έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του ισπανικού supermini.

ibiza

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...