Νέο racing simulator, πάνω στους χάρτες του Google Maps! Παίξε εδώ

Εκτός από το να κοιτάς παθητικά στο Google Maps τα μέρη που θέλεις να πας, τώρα μπορείς να «οδηγήσεις» σε αυτά μέσα από την οθόνη σου!

  • -
  • -

Έχεις αναρωτηθεί κι εσύ αν το περιβάλλον του Google Maps θα μπορούσε να γίνει πιο διαδραστικό; Αν εκτός από το να βλέπεις τους χάρτες ή να χαζεύεις στατικές εικόνες των δρόμων στο Google Street View, θα μπορούσες να περιπλανηθείς σε αυτούς με ένα αυτοκίνητο, όπως στα video games; Πλέον, γίνεται!

Αυτό ακριβώς προσφέρει η πλατφόρμα της Frame Synthesis με την ονομασία Driving Simulator on Google Maps.

frame-synthesis-3d-driving-simulator-on-google-maps

Μπαίνοντας στην πλατφόρμα εμφανίζεται στον χρήστη ένα κουμπί που γράφει απλά και μόνο τη λέξη START. Μόλις πατηθεί ανοίγει ένα παράθυρο όπου ο χρήστης ελέγχει ένα αυτοκίνητο με τον πιο απλό τρόπο που υπάρχει, με τα τέσσερα βελάκια από το πληκτρολόγιο ή με ένα σχετικό joypad όταν η είσοδος έχει γίνει από κινητό.

Δείτε ακόμα: Gran Turismo 7: Βρες εδώ κάθε αγαπημένο σου αυτοκίνητο [video]

Η επιφάνεια πάνω στην οποία κινείται το αυτοκίνητο είναι οι χάρτες του Google Maps, όμως χωρίς να υπάρχουν εμπόδια όπως τοίχοι, δέντρα ή οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, πάνω αριστερά υπάρχει ένα πεδίο όπου ο χρήστης μπορεί να πληκτρολογήσει το μέρος στο οποίο επιθυμεί να οδηγήσει και άμεσα μεταφέρεται εκεί.

frame-synthesis-3d-driving-simulator-on-google-maps-leoforioΜε αυτόν τον τρόπο μπορεί κάποιος να βρεθεί από το Nurburgring και το Spa, μέχρι τη Νέα Υόρκη και το κέντρο της Αθήνας. Η πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα λιτή οπότε εκτελείται εύκολα από οποιοδήποτε σύστημα, ενώ μπορεί να γεμίσει ευχάριστα τον χρόνο κάποιου βοηθώντας στην εξερεύνηση μακρινών περιοχών, με έναν διαφορετικό τρόπο.

Στο περιβάλλον του παιχνιδιού, εκτός από αυτοκίνητο μπορείτε να οδηγήσετε και λεωφορείο! Ξεκινήστε τη δική σας διαδρομή, εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...