Νο1 στην ελληνική αγορά το Opel Corsa το 2023

Το supermini της Opel αναδείχθηκε το best-seller της ελληνικής αγοράς το πρώτο τετράμηνο του 2023.

  • -
  • -

Στην κορυφή των πωλήσεων βρέθηκε το διάστημα Ιανουαρίου-Απριλίου το Opel Corsa, με τις εταιρικές κυρίως πωλήσεις να είναι αυτές που έκαναν τη διαφορά. Συνολικά, οι ταξινομήσεις του γερμανικού supermini ανήλθαν στις 2.980 μονάδες – με τις 2.776 να αφορούν τις εταιρικές και το μερίδιο αγοράς να αγγίζει το 10,7%.

corsa

Την επιτυχία του Corsa πλαισιώνουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, καθιστώντας την Opel τον απόλυτο ηγέτη στις εταιρικές πωλήσεις στο πρώτο τετράμηνο της χρονιάς.

Αναμφισβήτητα, το Corsa αποτελεί προσωπική επιλογή των τελικών χρηστών χάρη στη μοντέρνα, δυναμική του σχεδίαση, τους αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες του, το χαμηλό κόστος χρήσης, αλλά και τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που εισάγει στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. 

corsa

Γιατί οι εταιρείες επιλέγουν το Corsa

Το μικρό μοντέλο της Opel είναι η πρώτη επιλογή των εταιρειών λόγω της αξιοπιστίας, της υψηλής υπολειμματικής αξίας, των αποδοτικών κινητήρων βενζίνης και diesel, τα ανταγωνιστικά μισθώματα, τις εξατομικευμένες προτάσεις που παρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία και της μοναδικής εξυπηρέτησης Aftersales πανελλαδικά.

Δείτε εδώ τη δοκιμή του Opel Corsa 1.2T 100 PS

corsa

Στη μεγάλη αυτή επιτυχία έχει συμβάλει και το Corsa-e το οποίο επίσης κυριαρχεί στις εταιρικές ταξινομήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του, με μερίδιο που ξεπερνά το 75%. Η ηλεκτρική αυτονομία των 353 km αλλά και οι φορολογικές ελαφρύνσεις/απαλλαγές, έχουν καταφέρει να κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προτίμηση των τελικών χρηστών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...