Top 10 Μοντέλα 1-7 Μαΐου

Top 10 Μοντέλα 1-7 Μαΐου

Με δύο ιαπωνικές μάρκες να έχουν καταλάβει τις 6 πρώτες θέσεις, το κοινό δείχνει ξεκάθαρα τι ζητά.

  • -
  • -

Κάθε εβδομάδα, η λίστα με τα κορυφαία μοντέλα με βάση το ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR δείχνει πολύ καλά τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές της ελληνικής αγοράς. Στην κορυφή, μπορούμε να πούμε πια με σιγουριά ότι το Toyota Yaris Cross πολύ δύσκολα εκθρονίζεται καθώς έχουμε πολύ καιρό να δούμε άλλο αυτοκίνητο σε αυτή τη θέση. Ένα μοντέλο που προσπαθεί να το κοντράρει εδώ και καιρό τόσο στην λίστα του Top 10 όσο και στην κατηγορία γενικότερα είναι αυτό που βρίσκεται στην δεύτερη θέση, το Suzuki Vitara. Το όνομα Yaris στην Ελλάδα όμως έχει τόση δυναμική, που το «απλό» Toyota Yaris είναι και το μοντέλο που καταλαμβάνει το τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ το μικρότερο αδερφάκι των δύο, το Toyota Aygo X είναι αυτό που έρχεται στο νούμερο 4.

Πίσω του, την πρώτη 5άδα κλείνει ακόμη ένα μοντέλο της Suzuki, το S-Cross, ενώ το μικρότερο crossover της ιαπωνικής μάρκας, το Suzuki Ignis βρίσκεται στην 6η θέση. Πρέπει να φτάσουμε στο νούμερο 7 για να βρούμε κάποιο μοντέλο που δεν ανήκει στην γκάμα της Toyota ή της Suzuki και αυτό είναι το Kia Picanto. Από εκεί το ομοεθνές Hyundai Tucson έρχεται στην 8η θέση ενώ την λίστα αυτής της εβδομάδας κλείνουν η BMW X1 στο νούμερο 9 και το Mazda 3 στην τελευταία θέση του Top 10.

Δείτε όλα τα Top 10 εδώ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...