Ανήκουστο: Έμπορος μεταχειρισμένων έβγαλε όπλο για να μην γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε επίσημο συνεργείο, όταν έμπορος έβγαλε όπλο και απείλησε για να μην ελεγχθεί το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Είναι γνωστό πως ορισμένοι έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων – ευτυχώς λίγοι – επιχειρούν να εξαπατούν τους υποψήφιους αγοραστές, προσφέροντας ως ευκαιρίες, οχήματα που είτε έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα, είτε είναι στη χείριστη κατάσταση.

Οι συγκεκριμένοι δεν διστάζουν να καταφύγουν σε ακραία πράγματα προκειμένου να πουλήσουν τα οχήματα και να κερδίσουν επιπλέον χρήματα. Τρανό παράδειγμα, αυτό που συνέβη πρόσφατα και αποκάλυψε με επίσημη ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΑΑ, προ ολίγων ημερών, υποψήφιος αγοραστής μετέβη σε επίσημη κάθετη μονάδα μιας μάρκας, ζητώντας να ελεγχθεί, ως προς τα «χιλιόμετρα», μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εισαγωγής που θα αγόραζε από ανεξάρτητο έμπορο.

Έβγαλε όπλο στην Αθήνα για μην ελεγχθεί το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

Όταν ο υπεύθυνος του επίσημου συνεργείου ζήτησε να διασταυρωθούν τα χιλιόμετρα με άλλα διαθέσιμα έγγραφα, όπως για παράδειγμα αυτά του τελωνισμού, προσήλθε στην κάθετη μονάδα ο ανεξάρτητος έμπορος και αφού πρώτα δημιούργησε τεράστια αναστάτωση, βγαίνοντας εκτός εαυτού, έφτασε μέχρι να απειλήσει με όπλο.

Φυσικά, κλήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του δράστη, με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Ο έμπορος δραστηριοποιείται στην Αθήνα και δεν ανήκει στον Σύνδεσμο των Εμπόρων. 

Διαβάστε επίσης: Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο - Τα 5 πράγματα πού πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΕΑΑ ξεκαθαρίζει ότι: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες πρακτικές ανεξάρτητων εμπόρων αυτοκινήτων και καλούμε όλους να συνεργαστούν ώστε να εντοπιστούν λύσεις και να εξωθηθούν εκτός της αγοράς αυτοκινήτου «επιχειρηματίες» με τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...