Το πανίσχυρο SUV των 900 ίππων που κοστίζει 370.500 €

Η Brabus παρουσιάζει το 900 SUPERBLACK, το οποίο θα κλέψει τις εντυπώσεις με τον νέο βελτιωμένο κινητήρα και το εντυπωσιακό εσωτερικό design.

  • -
  • -

Αν επιθυμείτε ένα ξεχωριστό και απίστευτα δυνατό SUV, που συνδυάζει την κομψότητα ενός σύγχρονου supercar με την πολυτέλεια ενός 7θέσιου, τότε βρήκατε το επόμενο αυτοκίνητό σας. Η BRABUS, δημιούργησε την ειδική έκδοση 900 Superblack, που βασίζεται στη Mercedes-AMG GLS 63 και σχεδιάστηκε για όσους θεωρούν ότι η πολυτέλεια δεν είναι απλά πολυτέλεια, αλλά ανάγκη.

brabus

Αυτό το φαντασμαγορικό αυτοκίνητο, χαρακτηρίζεται από το μαύρο και τολμηρό εξωτερικό σχέδιο της BRABUS. Πέρα από την ολόμαυρη βαφή του, η εκτενής χρήση του carbon σε μάσκα, αεροτομή, διαχύτη και φτερά, καθώς και οι ζάντες 24 ιντσών Monoblock Z «Platinum Edition» υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα του SUV.

Τελική ταχύτητα στα 330 km/h

Το νέο BRABUS 900 SUPERBLACK διαθέτει κάτω από το καπό έναν από τους πιο ισχυρούς κινητήρες στην ιστορία της εταιρείας. Η καρδιά αυτού του υπεραυτοκίνητου είναι ο BRABUS ROCKET 900 V8 twin-turbo 4,5 lt. Tο οκτακύλινδρο σύνολο παράγει μέγιστη ισχύ 662 kW / 900 PS και μέγιστη ροπή 1.250 Nm. Το πανίσχυρο SUV επιταχύνει στα 0-100 km/h σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά είτε στα 310 km/h, είτε στα 330 km/h - ανάλογα τον συνδυασμό ζάντας-ελαστικού. Το 9άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έχει βελτιωθεί, προκειμένου να πραγματοποιεί αστραπιαίες αλλαγές. 

brabus

Όσο για το σύστημα εξάτμισης, παράγει σε κάθε βύθισμα του ποδιού στο γκάζι έναν υπέροχο ήχο. Η ενεργή διαχείριση ήχου, προσφέρει τη δυνατότητα μεταξύ ενός κλασικού ήχου V8 στο πρόγραμμα Sport και ενός ανεπαίσθητου ψιθύρου στη λειτουργία «Coming Home» με το πάτημα ενός κουμπιού.

Δείτε επίσης: Buggy 900 ίππων σε αστρονομική τιμή

Εντυπωσιακό design εσωτερικά με αφιέρωμα στο έτος ίδρυσης 

Εκλεπτυσμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, το πολυτελές, ολομαύρο σχέδιο «Masterpiece» ενθουσιάζει με το άψογο φινίρισμά του, με το  «Seashell Diamond» που εφαρμόζεται με απαράμμιλη δεξιοτεχνία σε ολόκληρη την καμπίνα, συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων και των διακοσμητικών στοιχείων, να δίνουν το στίγμα της μεγαλοσύνης του 900 Superblack.

brabus

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι η επένδυση σε σχήμα κελύφους στις επιφάνειες των καθισμάτων και στα εσωτερικά τμήματα των πάνελ των θυρών. Επιπλέον, τα δερμάτινα τμήματα διαθέτουν διατρήσεις που εφαρμόζονται με μοναδική τεχνική. Στοιχεία όπως τα σκιάδια με ανάγλυφο το λογότυπο «77» τιμούν το έτος 1977, όταν ιδρύθηκε η BRABUS.

Όσο για την τιμή του 900 SUPERBLACK, στη Γερμανία ορίστηκε στα 370.550 € συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...