Παπάς παρέσυρε μοτοσυκλέτα και 8 πεζούς – αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ [video]

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν 8 άνθρωποι όταν ένας ιερέας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τους παρέσυρε, μαζί με μία μοτοσυκλέτα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ.

  • -
  • -

Παρ’ ολίγον τραγωδία κόντεψε να συμβεί στη λεωφόρο Σχιστού, στο σημείο που γίνεται η κυριακάτικη αγορά, το γνωστό παζάρι, όταν ένας ιερέας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να υπάρξει τροχαίο ατύχημα και να παρασύρει και να τραυματίσει οκτώ πεζούς.

iereas-sxisto-1

Αρχικά, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιερέας, προσέκρουσε σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια ανέβηκε στο πεζοδρόμιο που γινόταν το παζάρι και έπεσε πάνω σε ομάδα πεζών και σε ένα ακόμα όχημα. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας.

Δείτε ακόμαΚαλαμάτα: Σοκαριστικό τροχαίο με Golf – Εκσφενδονίστηκε ο κινητήρας [video]

Οι 8 τραυματίες μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι 6 έχουν λάβει ήδη εξιτήριο. Δύο παραμένουν για νοσηλεία, ο ένας υπέστη κάταγμα κνήμης και θα χειρουργηθεί και ο δεύτερος υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις.

Ενύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, ο ιερέας οδηγός που σκόρπισε τον πανικό, αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία.

iereas-sxisto-2


Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: megatv.com

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...