WRC: Θεατές πλακώθηκαν στο ξύλο την ώρα του αγώνα στη Κροατία- Δείτε το video

Ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε στο Ράλι Κροατίας την Κυριακή, όταν ορισμένοι από τους θεατές βρέθηκαν στη μέση της διαδρομής την ώρα που περνούσαν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

  • -
  • -

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο Ράλι Κροατίας, όταν μια ομάδα θεατών λογομάχησε και τελικά κατέληξε στην άσφαλτο να παίζει ξύλο, σε ένα πραγματικά πολύ επικίνδυνο σκηνικό. Ευτυχώς, οι διοργανωτές κατάφεραν να απομακρύνουν τους ανεκδιήγητους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, δευτερόλεπτα πριν ένα Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid περάσει με τέρμα το γκάζι από το σημείο. 

Πώς έγινε το περιστατικό στο Ράλι Κροατίας

Μερικές φορές είναι δύσκολο να πιστέψουμε πόσο απρόσεκτοι είναι ορισμένοι άνθρωποι όταν πρόκειται για τη δική τους ασφάλεια. Για άγνωστους λόγους, δύο θεατές ξεκίνησαν καυγά κατά τη διάρκεια του αγώνα του WRC. Οι παρευρισκόμενοι επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Ο καυγάς των δύο κλιμακώθηκε, παίζοντας κανονικό ξύλο στη μέση της αγωνιστικής διαδρομής. Η ασφάλεια του αγώνα επιχείρησε να τους χωρίσει και να τους απομακρύνει, καθώς πλησίαζε το αγωνιστικό όχημα. Όλα συνέβησαν σε δευτερόλεπτα, με το rally car να περνά πετώντας από το σημείο. 

Το βίντεο από το σκηνικό δημοσιεύτηκε στο Facebook από την T4T World Rally Team. Όπως μπορείτε να δείτε, όλοι οι εμπλεκόμενοι γλύτωσαν στο παρά πέντε τα χειρότερα. 

Δείτε το video:

Τα αυτοκίνητα του WRC κινούνται με εκπληκτικές ταχύτητες. Οι οδηγοί συνήθως έχουν ελάχιστη ή καθόλου ορατότητα μετά την επόμενη στροφή ή το άλμα, βασιζόμενοι στις σημειώσεις του συνοδηγού τους. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, το περιστατικό στην Κροατία θα μπορούσε εύκολα να εξελιχθεί στο χειρότερο δυστύχημα στην πρόσφατη ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι εάν ο οδηγός είχε φτάσει στη στροφή την ώρα του διαπληκτισμού.

Διαβάστε επίσης: O Breen έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των δοκιμών

Λίγες μέρες πριν το συγκεκριμένο περιστατικό, το ράλι Κροατίας συνδέθηκε με ένα τραγικό γεγονός. Ο Ιρλανδός Craig Breen τράκαρε με το Hyundai του κατά τη διάρκεια δοκιμών, οδηγώντας στον θάνατό του. Ο Ουαλός Elphyn Evans, ο οποίος κέρδισε το Ράλι Κροατίας με Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid, κράτησε μια ιρλανδική σημαία στο βάθρο ως φόρο τιμής στον συνάδελφό του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...