Top 10 Μοντέλα 3-9 Απριλίου

Top 10 Μοντέλα 3-9 Απριλίου

Τις προηγούμενες ημέρες, όλοι εσείς, οι αναγνώστες του GOCAR, είδατε πολλά αυτοκίνητα. Αυτά τα μοντέλα, είναι που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

  • -
  • -

Αυτή την εβδομάδα, η λίστα με τα Top 10 μοντέλα μας, που προκύπτει από τους ίδιους τους αναγνώστες του GOCAR, έχει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την προηγούμενη. Νέες προσθήκες, αποχωρήσεις, αλλά και… ανακατατάξεις έχει το μενού, ενώ δεν λείπουν και οι απρόσμενες εμφανίσεις πιο premium μοντέλων που δεν συναντάμε συχνά. Πιο συγκεκριμένα, η κορυφή για άλλη μια εβδομάδα κατακτήθηκε από το Toyota Yaris Cross, ένα B-SUV που έχει απίστευτη ζήτηση!

Στη δεύτερη θέση συναντάμε το πάντα επίκαιρο Dacia Duster, το οποίο όμως πλέον έχει και ανανεωμένη εμφάνιση με νέα σήματα της μάρκας και κάποιες ακόμη αλλαγές που το καθιστούν ακόμη πιο ενδιαφέρον. Τρίτο, «τερμάτισε» το Suzuki Vitara, ακόμη ένα B-SUV που πουλάει πολύ χάρη στο εξαιρετικό του value for money. Φεύγοντας από το… βάθρο, στην τέταρτη θέση έχουμε το ιδιαίτερα εντυπωσιακό Peugeot 408, το ευρύχωρο crossover που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Πέμπτο βρίσκεται το συμβατικό Toyota Yaris, το μοναδικό μοντέλο της λίστας που δεν έχει SUV χαρακτηριστικά, όμως πρόκειται για το διαχρονικό, απόλυτο best-seller της ελληνικής αγοράς, οπότε είναι λογικό να κρατάει συνεχώς το ενδιαφέρον του κοινού. Στην έκτη θέση έχουμε το χαριτωμένο A-SUV, Suzuki Ignis, ενώ έβδομο στην κατάταξη είναι το Suzuki S-Cross, το C-SUV της ιαπωνικής μάρκας. Να πούμε ότι η Suzuki, είναι η μόνη μάρκα μαζί με την Toyota που έχουν τρεις παρουσίες στη λίστα μας.

Κλείνοντας, στην όγδοη θέση συναντάμε το… Audi Q5 Sportback, ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό SUV της πολυτελούς κατηγορίας. Οι εμφανίσεις τέτοιων μοντέλων με αρχική τιμή πάνω από 65 χιλιάρικα σπανίζουν στα Top 10 μας, συνεπώς αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά στην επιτυχία του γερμανικού SUV. Στην ένατη θέση συναντάμε το Toyota Aygo X, ενώ στη δέκατη έχουμε το BMW X1, ένα ακόμη premium SUV που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε εδώ τα Top 10 μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR, που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...