Κρήτη: Έδεσαν το φανάρι με ταϊράπ και κατεύθυνση το πεζοδρόμιο! [Δείτε εικόνες]

Στην Ελλάδα μπορείς να δεις τα πάντα. Ακόμη και φωτεινό σηματόδοτη δεμένο με πλαστικά δεματικά που να κοιτάει προς το πεζοδρόμιο! Δείτε τι έκαναν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

  • -
  • -

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε με αυτά που βλέπουμε στους ελληνικούς δρόμους. Ειδικά αυτό που συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης με το δέσιμο του φωτεινού σηματοδότη μας ξεπερνά. Ο τεχνικός συντήρησης των φαναριών, αποφάσισε να στηρίξει το φανάρι που ξηλώθηκε από τον στύλο με tire up, το γνωστό πλαστικό δεματικό.

kriti

Το εκπληκτικό της υπόθεσης ωστόσο, είναι πως ο ευφυέστατος αυτός άνθρωπος το στερέωσε, αλλά το φανάρια δεν κοιτούσαν προς την πλευρά του δρόμου όπου περνούν τα αυτοκίνητα, αλλά προς την κατεύθυνση που είναι το πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Ιωνίας.

kriti

Όσο για τους οδηγούς, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πότε πρέπει να σταματήσει και πότε να ξεκινήσει. Εξάλλου ποιος νοιάζεται για το αν το φανάρι ανάψε κόκκινο ή πράσινο. Με μια κόρνα και χειρονομίες περνάμε όλοι χαλαρά και πάνω από όλα με ασφάλεια. Γιατί στην Ελλάδα, η οδική ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα.

Δείτε επίσης: Κρητικός βγήκε στον δρόμο με τον σκύλο στην οροφή του οχήματος

kriti

 

πηγή: cretapost.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...