Top 10 Μοντέλα 20-26 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 20-26 Μαρτίου

Τριάδα και μετά το χάος. Αυτή η φράση θα μπορούσε να συνοψίσει την εικόνα στη λίστα των 10 δημοφιλέστερων μοντέλων την εβδομάδα που πέρασε.

  • -
  • -

Αυτή την εβδομάδα είχαμε πολλές αλλαγές στα Top 10 Μοντέλα, όμως καμία δεν αφορούσε το βάθρο, δηλαδή εκείνα που συναντάμε στις τρεις πρώτες θέσεις, τα οποία δε μετακινήθηκαν καθόλου. Έτσι, η κορυφή συνεχίζει να ανήκει στο Toyota Yaris Cross, με το Suzuki Vitara να ακολουθεί και το hatchback Yaris να φιγουράρει στην τρίτη θέση.

Τέταρτο είναι το Suzuki S-Cross το οποίο κατάφερε να κάνει σημαντικό άλμα αφού κέρδισε τέσσερις θέσεις, ενώ το πρώτο μισό της λίστας κλείνει με την BMW X1, μόλις μία θέση πιο κάτω από την προηγούμενη εβδομάδα. Κέρδος μίας θέσης έχει και το Kia Picanto καθώς πλέον είναι έκτο, ενώ άλμα έκανε και το Suzuki Ignis, το οποίο τώρα είναι έβδομο κερδίζοντας τρεις θέσεις.

Θύμα των μοντέλων που κινήθηκαν ανοδικά ήταν το Toyota Aygo X καθώς έχασε τρεις θέσεις κι έπεσε στην όγδοη, με το Skoda Fabia να υποχωρεί κατά μία θέση πηγαίνοντας στην ένατη. Στο τέλος της λίστας έχουμε μία νέα είσοδο. Πρόκειται για το Peugeot 408. Το μοντέλο που βγήκε από τη λίστα είναι το Renault Arkana, παρά το γεγονός ότι στην προηγούμενη λίστα ήταν έκτο.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR, που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...