Top 10 Μοντέλα 6-12 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 6-12 Μαρτίου

Η λίστα με τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της περασμένης εβδομάδας έχει αλλαγές, όμως το βασικό… σχήμα παραμένει το ίδιο.

  • -
  • -

Με βάση το ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR, έρχεται ακόμη μια εβδομάδα με τα 10 αγαπημένα μοντέλα. Η πρώτη θέση ανήκει… δικαιωματικά στο Toyota Yaris Cross, ένα μικρό SUV που βρίσκεται σταθερά στην επικαιρότητα και δεν την εγκαταλείπει, χάρη στο «βαρύ» του όνομα, τη συνολική πληρότητά του αλλά και το εξαιρετικό value for money που το συνοδεύει.

Στη δεύτερη θέση έχουμε το Renault Arkana, ένα new entry της λίστας για αυτή την εβδομάδα, το οποίο είναι μια πολύ διαφορετική πρόταση με χώρους, στυλ, SUV αμάξωμα και μπόλικη τεχνολογία. Το «βάθρο» ολοκληρώνεται με την BMW X1, το νέο premium SUV της γερμανικής μάρκας, που είναι διαθέσιμο με πολλούς κινητήρες και χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική του ποιότητα. Η συνέχεια, είναι λίγο-πολύ η αναμενόμενη.

Στην τέταρτη θέση φιγουράρει το Suzuki Vitara, ένας… μόνιμος κάτοικος της λίστας με τα Top 10 μοντέλα μας. Το «απλό» Toyota Yaris καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, ως ένα από τα λίγα μη SUV αυτοκίνητα, ενώ η Suzuki συνεχίζει τη δυναμική πορεία με το S-Cross και το Ignis στην έκτη και έβδομη θέση, αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι μαζί με την Toyota, είναι οι μόνες με τρία αυτοκίνητα στη λίστα!

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Στην όγδοη θέση έχουμε το Toyota Aygo X, την υπερυψωμένη έκδοση του γνωστού αυτοκινήτου πόλης. Ένατο «τερματίζει» το πάντα επίκαιρο και value for money Kia Picanto και τέλος, η δέκατη θέση ανήκει σε ένα από τα πληρέστερα supermini που μπορεί να βρει κανείς, τη νέα γενιά του Skoda Fabia.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο GOCAR, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...