Το ηλεκτρικό και συλλεκτικό MINI Cabrio ήρθε Ελλάδα - Τιμή

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο MINI με ανοιγόμενη οροφή κατέφθασε στην χώρα μας με αρκετά «τσουχτερή» τιμή.

  • -
  • -

Το πρώτο ηλεκτρικό cabrio είναι γεγονός και αποτελεί προϊόν της MINI. Η διάσημη μάρκα παρουσίασε πριν λίγο καιρό το Cooper SE Cabrio, ένα όχημα περιορισμένης παραγωγής (999 κομμάτια), το οποίο μόλις κατέφθασε και στην ελληνική αγορά. Έχοντας θέσει τα θεμέλια με το ηλεκτρικό Cooper SE των 184 ίππων, η MINI αποφάσισε πως ήταν η ώρα να περάσει την ηλεκτροκίνηση και στην cabrio αγορά. Το κόστος; 62.500 ευρώ πριν την επιδότηση.

Εάν υπολογίσουμε και την Κρατική Επιδότηση τότε η τιμή πέφτει στις 54.500 ευρώ. Να θυμίσουμε πως η τιμή του κλειστού MINI Cooper SE έχει οριστεί στις 38.650 € πριν την επιδότηση, άρα μπορεί να γίνει δικό σας με 30.650 €. Οι τεχνικές προδιαγραφές κάτω από το αμάξωμα είναι ίδιες, με τα δύο μοντέλα να χρησιμοποιούν τον ίδιο ηλεκτροκινητήρα των 184 ίππων συνδεδεμένο με τον εμπρός άξονα και την ίδια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 32,6 kWh.

Αν κάτι διαφοροποιείται μεταξύ τους εκτός της τιμής είναι η αυτονομία, με τον κατασκευαστή να δηλώνει 234 km για την κλειστή έκδοση και 201 km για την ανοιχτή. Γιατί λοιπόν να κοστίζει τόσο η cabrio εκδοχή; Πολύ απλά λόγω της σπανιότητας που την συνοδεύει καθώς όπως προαναφέραμε τα αντίτυπα θα είναι λιγότερα από 1.000. Εσείς θα το αγοράζατε;

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για το MINI Cooper SE Cabrio.

back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...