Κρήτη: Βγήκε στον δρόμο με τον σκύλο στην οροφή του οχήματος!

Στην Ελλάδα μπορείς να αντικρίσεις τα πάντα. Ακόμη κι έναν σκύλο να κάθεται πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου ενώ κινείται. Λέτε να σαλαγάει τον οδηγό;

  • -
  • -

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Οι βοσκοί γνωρίζουν από σαλάγισμα, από φωνές και σφυρίγματα για να κατευθύνουν το κοπάδι. Τα σκυλιά τους είναι απαραίτητα, καθώς όταν τα ζώα απομακρύνονται, αναλαμβάνουν να τα φέρουν πίσω στο μαντρί.

kriti

Το σκυλί ουσιαστικά, αποτελεί τα μάτια του τσοπάνη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο, δεν αποκλείεται να κάνει και τον οδηγό… πλοήγησης. Προφανώς, και αυτή η διαπίστωση είναι σχήμα υπερβολής. Όμως, αδυνατούμε να αντιληφθούμε τον λόγο που ο άνθρωπος αυτός έβαλε το σκυλί πάνω στην οροφή του αγροτικού, ενώ κινούνταν στον δημόσιο δρόμο.

kriti

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Παλαιοχώρα της Κρήτης και οι φωτογραφίες προέρχονται από το zarpanews.gr. Τα πρόβατα και οι κατσίκες είναι στην καρότσα και ο σκύλος όρθιος στην οροφή, κάνοντας ασκήσεις ισορροπίας. Δεν λείπει και το τσουβάλι, το οποίο δεν αποκλείεται να χρησιμεύει ως μαξιλάρι του τετράποδου.

kriti

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Πόλεμο θυμίζουν οι απώλειες στους δρόμους το 2022

Ο αθεόφοβος δεν ασχολήθηκε καθόλου με το γεγονός ότι σε ένα απότομο φρενάρισμα, το σκυλί μπορεί να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί. Πλέον, το λόγο έχουν οι φιλοζωικές οργανώσεις. Βέβαια, το θέμα είναι ποιος θα τολμήσει να του ζητήσει τον λόγο. Διότι στην Κρήτη και ειδικά στα χωριά, οι πιο «άντρες» είναι υπεράνω του νόμου.

Πηγή: zarpanews.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...