Ford: Με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς και κορυφαία εγγύηση

Η αγορά ενός αυτοκινήτου της Ford ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη, αλλά και πιο ξέγνοιαστη, χάρη στα εξαιρετικά προγράμματα χρηματοδότησης και της εγγύησης Ford Protect.

  • -
  • -

Για την επιλογή ενός νέου αυτοκινήτου, δύο τομείς είναι πάρα πολύ βασικοί: η εύκολη διαδικασία απόκτησης και η ξεγνοιασιά. Η Ford αποσπά άριστη βαθμολογία και στους δύο, καθώς προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα, τα οποία δρουν... αγχολυτικά για εκείνους που θα επιλέξουν κάποιο από τα μοντέλα της.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των Ελλήνων αγοραστών, η Ford προσφέρει το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, αλλά και ευέλικτους τρόπους αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες. Την ίδια ώρα, η εγγύηση Ford Protect φροντίζει ώστε τίποτα να μην διαταράξει την εμπειρία του αγοραστή, βοηθώντας τον να χαρεί στο έπακρο το νέο του αυτοκίνητο!

Χρηματοδότηση με επιτόκιο μόλις 2,99 %

Μέσω της Ford Finance, η Ford προσφέρει το καλύτερο επιτόκιο της αγοράς: μόλις 2,99 %. Την ίδια ώρα, δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής σε διάστημα από 12 έως 84 μήνες με προκαταβολή από 15%, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα χρηματοδοτικών προγραμμάτων για όλους τους πελάτες λιανικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δελεαστικά πακέτα είναι διαθέσιμα για όλα τα επιβατικά μοντέλα της γκάμας Ford! Έτσι, κάθε αγοραστής μπορεί να βρει το ιδανικό για τον ίδιο πρόγραμμα, απολαμβάνοντας σημαντικό όφελος συγκριτικά με τα επιτόκια των χρηματοδοτικών προγραμμάτων που υπάρχουν στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα το όφελος για κάθε μοντέλο της Ford διαμορφώνεται ως εξής:

  • Fiesta, από 1.500 έως 2.200 ευρώ
  • Puma, από 1.800 έως 2.600 ευρώ
  • Focus, από 1.900 έως 2.800 ευρώ
  • Kuga, από 2.500 έως 3.600 ευρώ
  • Mustang Mach-E, από 4.400 έως 6.400 ευρώ
  • Explorer, από 6.600 έως 9.700 ευρώ

Έτσι λοιπόν, υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία αποπληρωμής για ένα νέο επιβατικό μοντέλο της Ford, με το πρόγραμμα να εξατομικεύεται στις ανάγκες του αγοραστή. Γιατί το οικονομικό όφελος, είναι μόνο η μια όψη του νομίσματος στο κομμάτι ενός χρηματοδοτικού προγράμματος. Το άλλο, είναι η δυνατότητα προσαρμογής, έτσι ώστε να ταιριάζει ιδανικά σε όλους.

Απόλυτη ξεγνοιασιά για 5 χρόνια

Αγοράζοντας ένα νέο Ford, η κορυφαία εγγύηση Ford Protect στέκεται στο πλευρό του ιδιοκτήτη σε κάθε στιγμή. Ισχύει για 5 χρόνια και είναι υπεύθυνη για το peace of mind του αγοραστή. Ο τελευταίος, γνωρίζει πως οτιδήποτε κι αν προκύψει στο νέο του όχημα θα καλυφθεί από την εγγύηση, ενώ εισπράττει την απόλυτη εμπιστοσύνη της εταιρείας προς το προϊόν της. Δίνοντας τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εγγύησης, η Ford αποδεικνύει έμπρακτα ότι πιστεύει στην αξιοπιστία των αυτοκινήτων της! Το πρόγραμμα Ford Protect ισχύει για τα Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Puma, Ford Kuga και Ford Mustang Mach-E.

Το κορυφαίο Plug-In Hybrid SUV, τώρα με δωρεάν συντήρηση

Τα νέα είναι ακόμη καλύτερα για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το εξαιρετικό Plug-In Hybrid SUV, και απόλυτο best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη. Το Ford Kuga Plug-In Hybrid συνοδεύεται με όλα τα παραπάνω προνόμια, αλλά και από 3 χρόνια δωρεάν συντήρηση. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης θα απολαμβάνει το όφελος των δωρεάν service, μειώνοντας σημαντικά τα έτσι κι αλλιώς χαμηλά πάγια έξοδα του Plug-In υβριδικού μοντέλου. Το Ford Kuga PHEV συγκεντρώνει μοναδικά πλεονεκτήματα αγοράς, καθιστώντας το μια μοναδική περίπτωση με πολλαπλά οφέλη σε όλα τα επίπεδα.

Ford Mustang Mach-E: Ο θρύλος της σύγχρονης εποχής

Έχοντας ένα θρυλικό όνομα, το Ford Mustang Mach-E επαναπροσδιόρισε τον όρο του ηλεκτρικού SUV, δίνοντας αδιαμφισβήτητα σπορ στοιχεία στην οδική συμπεριφορά και κορυφαία τεχνολογία σε κάθε τομέα. Υλοποιήθηκε με πλούσιο συναίσθημα, προσφέρει αυτονομία που φτάνει έως και τα 600 χιλιόμετρα με μια φόρτιση, αλλά και μηδενικούς ρύπους. Την ίδια ώρα, είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητο χάρη στη μοναδική εξωτερική εμφάνιση και τις επιβλητικές αναλογίες. Αυτή τη στιγμή, συνδυάζεται με μοναδικά πλεονεκτήματα αγοράς (χαμηλό επιτόκιο από 2,99% και εγγύηση Ford Protect), αλλά και με το όφελος της κρατικής επιδότησης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που φτάνει τις 8.000 €.

Διαλέξτε το δικό σας Ford και απολαύστε όλα τα μοναδικά προνόμια, σήμερα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...