Supermini με LPG, αυτονομία 1.000 km και έκπτωση 1.600 € – Ποιο είναι;

Η ελληνική αντιπροσωπεία του συγκεκριμένου μοντέλου ανακοίνωσε νέα προωθητική ενέργεια που κάνει δώρο το τέλος ταξινόμησης και ταυτόχρονα παρέχει και δέσμευση τιμής.

  • -
  • -

Με τις τιμές των αυτοκινήτων να αυξάνονται σε σταθερή βάση πλέον, είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι αναζητούν μία λύση για την αγορά καινούριου, η οποία όμως δε θα οδηγήσει σε ολοκληρωτικό άδειασμα της τσέπης. Κάτι τέτοιο όμως αποδεικνύεται όλο και πιο δύσκολο σε όλες τις κατηγορίες, με τους κατασκευαστές να φουσκώνουν τους τιμοκαταλόγους σε ανησυχητικό βαθμό. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και περιπτώσεις όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω, όπου η εταιρεία γενικότερα ή έστω ο ελληνικός αντιπρόσωπος, αποφασίζουν να βοηθήσουν τους αγοραστές κάνοντας μία σημαντική έκπτωση.

Δώρο το τέλος ταξινόμησης και δέσμευση τιμής

Στην συγκεκριμένη περίσταση έχουμε να κάνουμε με την ελληνική αντιπροσωπεία της Renault η οποία ανακοίνωσε μία ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά για το Clio με το μοτέρ διπλού καυσίμου (βενζίνη-LPG). Κάνει δώρο το τέλος ταξινόμησης του μοντέλου, κάτι που μεταφράζεται σε έκπτωση που μπορεί να αγγίζει και τα 1.600 €. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Clio των 100 ίππων με την τεχνολογία LPG να φτάνει να κοστίζει λιγότερο από την βασική έκδοση βενζίνης 1.0 TCe των 90 ίππων.

clio

Πρέπει να σημειωθεί βέβαια πως το πόσο της έκπτωσης εξαρτάται τόσο από το έκδοση εξοπλισμού που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος, αλλά και τις επιλογές από τη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η προωθητική ενέργεια συνδυάζεται και με δέσμευση τιμής, ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όσοι το παραγγείλουν, πως ο λογαριασμός όταν το παραλάβουν θα είναι ίδιος με τώρα και δεν θα έχουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Με οικονομικό καύσιμο και πάνω από 1.000 km αυτονομία

Πάμε να δούμε τώρα τι παίρνει όποιος επιλέξει να εκμεταλλευτεί την προσφορά της Renault. Το Clio διαθέτει δεξαμενή 32 λίτρων για το LPG και ρεζερβουάρ 39 λίτρων για βενζίνη, οπότε στο κομμάτι της αυτονομίας πραγματικά διαπρέπει. Αν φουλάρουν και οι δύο, η συνολική αυτονομία ξεπερνά με μεγάλη άνεση τα 1.000 χιλιόμετρα, οπότε οι επισκέψεις στο βενζινάδικο μπορούν να γίνουν πραγματικά πολύ αραιές. Την ίδια ώρα, κινείται από έναν αποδοτικό turbo τρικύλινδρο κινητήρα του 1.0 λίτρου με 100 ίππους και 170 Nm ροπή, ο οποίος προσφέρει καλές επιδόσεις.

Σύμμαχός του το εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο με την πολύ καλή κλιμάκωση. Το μοτέρ αποδεικνύεται πρόθυμο στο ταξίδι και τραβάει ικανοποιητικά, όμως έχει αντίστοιχα καλό πρόσωπο και στην πόλη, όντας ήσυχο και χωρίς κραδασμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός της χαμηλής κατανάλωσης, το συγκεκριμένο supermini εκπέμπει και λίγους ρύπους, οπότε απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας και έχει ελεύθερη είσοδο στον Δακτύλιο της Αθήνας.

interior

Στην τελευταία του γενιά έχει γίνει καλύτερο από ποτέ, καθώς εφοδιάζεται με μπόλικη τεχνολογία, ευρύχωρη καμπίνα και κορυφαίο χώρο αποσκευών για την κατηγορία με 391 λίτρα. Οι τιμές των εκδόσεων που χρησιμοποιούν τον κινητήρα διπλού καυσίμου έχουν ως εξής: 21.270 € για την βασική Equilibre και 23.480 € για την πιο πλούσια Techno. Για το πόσο της τελικής έκπτωσης που δικαιούστε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για τις δύο αυτές εκδόσεις αλλά και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του γαλλικού μοντέλου μπορείτε να πατήσετε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...