Απίστευτος τύπος: Στον Παρνασσό με ανοικτό cabrio εν μέσω χιονοθύελλας [video]

Αν νομίζετε πως τα cabriolet αυτοκίνητα είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, δείτε το βίντεο που ανέβασε ο δήμαρχος Αράχωβας από τον παγωμένο Παρνασσό.

  • -
  • -

Στον Παρνασσό αυτές τις ημέρες, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται πολύ κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου. Ένα λευκό πέπλο χιονιού έχει σκεπάσει τα πάντα, διαμορφώνοντας το μαγικό τοπίο που επιθυμούν όλοι όσοι επισκέπτονται το βουνό για σκι ή βόλτα.

Σε τέτοιες συνθήκες και ειδικά εν μέσω χιονοθύελλας, ένα 4Χ4 ή οποιοδήποτε άλλο όχημα εφοδιασμένο με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα είναι υποχρεωτικό. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που θεωρούν πως μπορούν να τα βγάλουν πέρα σε τέτοιες συνθήκες ακόμη και με σπορ cabrio.

O δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ένα βίντεο στον δρόμο προς Κελάρια, κάνοντας και το σχετικό σχόλιο για τον πρωταγωνιστή.

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι καλύτερο στο χιόνι; Προσθιοκίνητο με χειμερινά ελαστικά ή τετρακίνητο με all season

Ο οδηγός ενός BMW Z4, ο οποίος προφανώς είχε επισκεφθεί το χιονοδρομικό, κατέβαινε από το βουνό. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, κυκλοφορούσε με την οροφή ανοικτή, θαρρείς και βόλταρε στην παραλιακή. Το αυτοκίνητο φαίνεται ακινητοποιημένο στο παγωμένο οδόστρωμα, αν και φοράει χιονοκουβέρτες στους πίσω τροχούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...