Leasing αυτοκινήτου: Το πιο ευέλικτο πρόγραμμα, με μηδενική προκαταβολή

Το νέο business unit του Ομίλου Σφακιανάκη, η Executive Flex, προσφέρει τα πιο ευέλικτα προγράμματα χρονομίσθωσης, με μηδενική προκαταβολή. Μήπως εδώ θα βρεις το επόμενό σου αυτοκίνητο;

  • -
  • -

Οι υπηρεσίες μίσθωσης τα τελευταία χρόνια σημειώνουν μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο του αυτοκινήτου, τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες, προσφέροντας ευελιξία και ευκολία στη χρήση του οχήματος. Κύριο πλεονέκτημα του leasing αυτοκινήτου αποτελεί το προκαθορισμένο μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς τα πάγια έξοδα, τα τέλη κυκλοφορίας, τη συντήρηση και επισκευή βλαβών, το κόστος ελαστικών, την αντικατάσταση του οχήματος σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, τη μικτή ασφάλεια και την οδική βοήθεια. Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα του καυσίμου!

Ο Όμιλος Σφακιανάκη, ως καινοτόμος πάροχος υπηρεσιών αυτοκίνησης, και με βασική προτεραιότητα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες του, προχώρησε στο λανσάρισμα της Executive Flex. Έχοντας ήδη θέσει τα θεμέλια με την Executive Lease, η οποία βρίσκεται στην αγορά του leasing από το 1998, τώρα προχωράει στην σύσταση υπηρεσιών ευέλικτης μίσθωσης αυτοκινήτων και απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες.

Executive-flex

Τι προσφέρει η Executive Flex

Πρόκειται για ένα νέο τρόπο απόκτησης και χρήσης αυτοκινήτου που συνδυάζει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού leasing, παρέχοντας εύκολη, γρήγορη και πλήρως ευέλικτη μίσθωση νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, πάντα με την αξιοπιστία του Ομίλου Σφακιανάκη.

Συγκεκριμένα υπάρχει μια ελάχιστη, επιστρέψιμη υπό προϋποθέσεις εγγύηση, μηδενική προκαταβολή, ενώ παρέχεται η απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια χρήσης του αυτοκινήτου. Μπορείς να επιλέξεις το αυτοκίνητο που θέλεις και να το κρατήσεις για όσο καιρό το χρειάζεσαι, καθώς το πρόγραμμα έχει ελάχιστη διάρκεια έναν μήνα, αλλά όχι προκαθορισμένο τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, η Executive Flex παρέχει:

  • Ελεύθερη διάρκεια μίσθωσης – Μίσθωση με ελεύθερη δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου από τον πρώτο κιόλας μήνα
  • Μηδενική προκαταβολή και επιστρέψιμη εγγύηση – Για να ξεκινήσεις καταβάλεις μόνο μία εγγύηση, η οποία επιστρέφεται με τη λήξη της μίσθωσης εφόσον η διάρκεια της φτάσει ή ξεπεράσει τους 18 συνεχόμενους μήνες.
  • Σταθερό μηνιαίο μίσθωμα – Το μίσθωμα σου παραμένει σταθερό σε όλη τη διάρκεια της μίσθωσης

flex 2

Πώς λειτουργεί το ευέλικτο πρόγραμμα της Executive Flex και ποια είναι η διαδικασία;

Απλά καταβάλλεις ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς ρήτρες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις, για όσο καιρό θέλεις να το χρησιμοποιήσεις.

Η εμπειρία χρήσης που προσφέρει η Executive Flex ξεκινάει με τέσσερα απλά βήματα:

  1. Βρίσκεις το όχημα που ψάχνεις – Επιλέγεις μέσα από τα καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα οχήματα, όλα άμεσα διαθέσιμα, χωρίς προκαταβολή!
  2. Ζητάς προσφορά – Συμπληρώνεις τη φόρμα αποστολής προσφοράς για να την λάβεις άμεσα στο e-mail σου, ή καλείς στο 2103493400.
  3. Δίνεις τα στοιχεία σου – Στέλνεις ηλεκτρονικά την αποδοχή προσφοράς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ένας εκπρόσωπος της Executive Flex επικοινωνεί μαζί σου, για να σε καθοδηγήσει σε ό,τι χρειάζεται.
  4. Έχεις αυτοκίνητο! – Όλα είναι έτοιμα για να παραλάβεις το νέο σου αυτοκίνητο. Το πόσο θα το κρατήσεις, είναι δική σου επιλογή.

flex 3

Τι παροχές περιλαμβάνει το μηνιαίο μίσθωμα της Executive Flex;

Στο σταθερό μηνιαίο μίσθωμα συμπεριλαμβάνονται:

  • συντήρηση και επισκευή
  • τέλη κυκλοφορίας
  • μεικτή ασφάλεια
  • οδική βοήθεια και η φροντίδα ατυχήματος
  • ελαστικά
  • αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος

Η νέα δραστηριότητα λειτουργεί ως ανεξάρτητο business unit, παράλληλα με τις Εxecutive Lease και Εnterprise Rent A Car, ολοκληρώνοντας τις υπηρεσίες μίσθωσης που προσφέρει ο Όμιλος Σφακιανάκη.

Η καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα της Executive Flex προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και είναι πάντα διαθέσιμη τόσο για την επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου όσο και κατά τη διάρκεια της  χρήσης του.

flex 4

Στη νέα ιστοσελίδα www.executiveflex.gr, αναρτώνται όλα τα άμεσα διαθέσιμα αυτοκίνητα, καινούργια ή μεταχειρισμένα, εξονυχιστικά ελεγμένα.

Επιλέγοντας το όχημα, προσφέρεται η δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου σύμφωνα με τις ανάγκες σου, κάτι που μπορεί να είναι επωφελές για εσένα που θέλεις περισσότερο έλεγχο στη μίσθωση του αυτοκινήτου σου. Η ανάγκη για ευελιξία στη μετακίνηση και ελευθερία επιλογής, σε συνδυασμό με την άνεση και σιγουριά που προσφέρει η τεχνογνωσία του Ομίλου Σφακιανάκη, καθιστούν ιδανική την επιλογή της Executive Flex.

Βρες το ιδανικό αυτοκίνητο για τις δικές σου ανάγκες στο www.executiveflex.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...