Απίστευτη καραμπόλα: 200 οχήματα, μόνο 1 νεκρός! – Τι τους έσωσε;

Μία από τις μεγαλύτερες καραμπόλες στην ιστορία σημειώθηκε σήμερα, 28/12, στην οποία ενεπλάκησαν 200 οχήματα αλλά σαν από θαύμα υπήρξε μόνο ένας νεκρός.

  • -
  • -

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε την Τετάρτη όταν περισσότερα από 200 οχήματα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα σε μια γέφυρα στην κινεζική πόλη Zhengzhou λόγω της πυκνής ομίχλης, ανέφεραν οι διασώστες και ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός CCTV.

Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά είναι τρακαρισμένα και στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο στη γέφυρα Zhengxin Huanghe σε φωτογραφίες και video που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

kina-karampola-2

"Αυτό είναι πολύ τρομακτικό. Το μέρος είναι γεμάτο ανθρώπους εδώ, δεν νομίζω ότι μπορούμε να κατέβουμε από τη γέφυρα", ακούγεται ένα άτομο να λέει σε ένα βίντεο.

Πολλοί από τους τραυματίες παγιδεύτηκαν στα οχήματά τους με την πυροσβεστική να στέλνει 11 οχήματα και 66 πυροσβέστες για να βοηθήσουν, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε ακόμαΚρήτη: Πόλεμο θυμίζουν οι απώλειες στους δρόμους το 2022

Η ορατότητα σε πολλές περιοχές ήταν λιγότερο από 500 μέτρα το πρωί της Τετάρτης και έφθανε τα 200 μέτρα κατά τόπους, ανέφερε η μετεωρολογική υπηρεσία. Αν και αυτή ήταν η αιτία της καραμπόλας, ήταν ταυτόχρονα και ο λόγος που δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα, καθώς λόγω της μικρής ορατότητας όλα τα οχήματα κινούνταν αργά.

Τα μέσα ενημέρωσης έκαναν γνωστό ότι σύμφωνα με τους διασώστες τα οχήματα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα ήταν πάνω από 200.

kina-karampola-3

Το CCTV ανέφερε ότι στην από την καραμπόλα επηρεάστηκαν αυτοκίνητα που ταξίδευαν και προς τις δύο κατευθύνσεις πάνω στη γέφυρα, μια σημαντική διάβαση του Κίτρινου Ποταμού.

Η αστυνομία αργότερα έκλεισε τη γέφυρα για όλη την κυκλοφορία.

Πηγή: Reuters.com

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...