Τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι – Τράκαρε και τούμπαρε (δείτε εικόνες)

Το ατύχημα σημειώθηκε στη Νέα Αρτάκη, με τον οδηγό ως εκ θαύματος, να βγαίνει χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς από τα συντρίμμια.

  • -
  • -

Η παροιμία «αν έχεις τύχη διάβαινε» ταιριάζει απόλυτα στον 50χρονο οδηγό από την Εύβοια. Ο άνδρας οδηγός κατευθυνόταν από τη Νέα Αρτάκη προς τον Πισσώνα, όταν στην περιοχή του Βατώντα, αποκοιμήθηκε την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου να τουμπάρει και να πέσει πάνω σε κάγκελα ενός σπιτιού.

evia

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το όχημα μάρκας Audi, διαλύθηκε, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το eviathema.gr. Βλέποντας το θέαμα, ελάχιστοι ήλπιζαν πως μπορεί μέσα από το στραπατσαρισμένο αμάξωμα να βγει άνθρωπος ζωντανός. Κι όμως, ο οδηγός κατάφερε και απεγκλωβίστηκε μόνος του, έχοντας υποστεί ελαφρά τραύματα.

evia

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης καθώς και πυροσβέστες της ΠΥ Χαλκίδας, όπως και αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας για την καταγραφή του Περιστατικού.

evia

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε πως, τα τελευταία 24ώρα, έχουν σημειωθεί στην Εύβοια τρία θανατηφόρα τροχαία, με θύματα τρεις νέους ανθρώπους μεταξύ των οποίων και μια 17χρονη μαθήτρια.

Πηγή: eviathema.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...