Πρέβεζα: Ο βασιλιάς της παρανομίας ήταν μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα-πινακίδες και... με όπλο!

Ένας άνδρας διεκδικεί σοβαρά τον τίτλο του βασιλιά της παρανομίας, καθώς κατάφερε να κάνει έναν απίστευτο συνδυασμό από παραβατικές συμπεριφορές, την ίδια στιγμή.

  • -
  • -

Έσπασε τα κοντέρ της παρανομίας οδηγός στην Πρέβεζα, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλαπλές ποινές, σε ένα περιστατικό που ακόμα και οι άνθρωποι της Τροχαίας σπάνια συναντάνε.

Σε έλεγχο που έγινε σε όχημα το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πρέβεζα, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Τροχαίας βρήκαν ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε ξεπεράσει το όριο που προβλέπει ο νόμος.

Αν και πρόκειται για μία πολύ σοβαρή παράβαση, αυτή δεν ήταν η μόνη στην οποία είχε υποπέσει ο οδηγός. Αρχικά οι αστυνομικοί είχαν δει ότι το αυτοκίνητο κυκλοφορούσε χωρίς πινακίδες. Όμως υπήρχε και συνέχεια. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε ότι ο οδηγός δεν είχε στην κατοχή του άδεια οδήγησης.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/2f4185b9bca01843a27777d53a340c43.jpg

Μέχρι τώρα είχε παραβιάσει τον μισό ΚΟΚ αλλά τους αστυνομικούς περίμενε μία έκπληξη ακόμα. Ψάχνοντας το αυτοκίνητο ανακάλυψαν ότι υπήρχε και ένα κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν είχε τη σχετική άδεια, οπότε το κατείχε παράνομα.

Οι ποινές που αντιμετωπίζει είναι πολλαπλές. Για την έλλειψη διπλώματος το πρόστιμο είναι 200 ευρώ, προβλέπεται ποινή φυλάκισης 1-12 μήνες και απαγόρευση έκδοσης διπλώματος για τα επόμενα 3 χρόνια. Η κυκλοφορία χωρίς πινακίδες συνεπάγεται πρόστιμο 300 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Οι ποινές για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Για το αλκοόλ δεν έχει γίνει γνωστό πόσο ήταν το ποσοστό που καταγράφηκε κατά τον έλεγχο. Οι σχετικές ποινές ξεκινούν από τα 200 ευρώ – ακινητοποίηση οχήματος – 5 βαθμούς ποινής για τις πιο ελαφριές περιπτώσεις και φτάνουν μέχρι τα 3.000 ευρώ – αφαίρεση διπλώματος για 6 μήνες – αφαίρεση πινακίδων για 6 μήνες – φυλάκιση μετά από δικαστήριο.

Δεδομένων των παραπάνω και σε συνδυασμό με την παράνομη οπλοκατοχή, αν και δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο παραβάτης οδηγός συνελήφθη.

Πηγή: ipeirotika.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...