Το σπάνιο τραπέζι της Ferrari με την εξωπραγματική τιμή

Οποιοδήποτε αντικείμενο έχει πάνω του το σήμα της Ferrari κοστίζει πολύ ακριβά. Φανταστείτε λοιπόν πόσα πρέπει να δώσετε γι΄αυτό το τραπέζι με τον V12 για βάση.

  • -
  • -

Ένα ιδιαίτερο και εξαιρετικά σπάνιο αντικείμενο της Ferrari, θα κάνει δικό του ένας προφανώς πάμπλουτος συλλέκτης. Ο φημισμένος οίκος RM Sotheby’s, θα βγάλει σε δημοπρασία το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο Μαϊάμι, ένα μοναδικό έπιπλο που φέρει την υπογραφή της διάσημης ιταλικής μάρκας αυτοκινήτων.

ferrari

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό τραπέζι που έχει ως βάση έναν αυθεντικό V12 κινητήρα. Είναι ένα από τα θρυλικά 12κύλινδρα μοτέρ που εφοδίαζαν τα ονειρικά μοντέλα της γκάμας της. Φυσικά, ο κινητήρας με τα έξι διπλά καρμπυρατέρ Weber έχει τροποποιηθεί ειδικά ώστε να στέκεται κάτω από το γυαλί.

Οι 12 έξοδοι της εξάτμισης που ανεβαίνουν προς τα πάνω έχουν χρησιμοποιηθεί για τα τέσσερα σημεία στήριξης. Στο πλάι, είναι χαραγμένο το cavallino rampante, το εμβληματικό αλογάκι που χρησιμοποιείται ως σήμα των Ferrari, όπως και το όνομα της φίρμας.

Πόσα θα δώσουν οι πλειοδότες

Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει το θαυμαστό αυτό έπιπλο, πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η τιμή του ξεκινά από περίπου 30.000 ευρώ, αλλά οι ειδικοί εκτιμούν πως το ποσό πώλησης θα είναι διπλάσιο, καθώς πολλοί συλλέκτες της Ferrari θα ενδιαφερθούν να το κάνουν δικό τους.

ferrari

Δείτε εδώ τη Ferrari SP51, το ένα και μοναδικό roadster των 3+ εκατ. ευρώ

Όσο για τον κινητήρα που χρησιμοποιείται προς βάση, προφανώς και δεν είναι λειτουργικός. Κάθε εσωτερικό εξάρτημα έχει αφαιρεθεί προς όφελος της μείωσης του βάρους του επίπλου και της πρακτικότητας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...