Nέα ηλεκτρικά ποδήλατα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Πώς θα τα νοικιάσεις φθηνά

Περίπου 1.000 ηλεκτρικά ποδήλατα θα είναι διαθέσιμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έτοιμα για ενοικίαση μέσα από εφαρμογή της FREE NOW - πρώην BEAT.

  • -
  • -

H FREE NOW, το Mobility Super App της Ευρώπης και η Ridemovi, μια από τις κορυφαίες εταιρείας υπηρεσιών μικρο-κινητικότητας, έφεραν στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία παρέχουν μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής της FREE NOW - η οποία αντικατέστησε την BEAT.

ebikes

Ήδη, τα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορεί να τα βρει κανείς μέσα από το χάρτη της εφαρμογής στο κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές, καθώς και αντίστοιχα στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Συνολικά, περισσότερα από 1.000 ποδήλατα θα είναι διαθέσιμα από τη RideMovi σε ολοένα και περισσότερες περιοχές, ενώ κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει κράτηση μέσω του app FREE NOW.

ebikes

Με τη νέα προσθήκη της κατηγορίας των δίκυκλων οχημάτων, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν μέσα από την εφαρμογή της FREE NOW το πλησιέστερο σε αυτούς, πάνω στο χάρτη, να το επιλέξουν, να το ξεκλειδώσουν και να απολαύσουν την διαδρομή τους.  Στο άμεσο μέλλον σχεδιάζεται να ενσωματωθούν στο app πρόσθετες επιλογές μικρο-κινητικότητας, όπως eScooters, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν το βέλτιστο και βιωσιμότερο τρόπο μεταφοράς μέσα από μια και μόνο εφαρμογή.

ebikes

Η RideMovi λειτουργεί σήμερα σε περισσότερες από 24 πόλεις της Ευρώπης (Μιλάνο, Φλωρεντία, Βενετία, Μπολόνια, Τορίνο, Πάδοβα, Βαρκελώνη, Σεβίλλη και Σαραγόσα, Helsingborg μεταξύ πολλών άλλων).

Πόσο είναι το κόστος της ενοικίασης των ηλεκτρικών ποδηλάτων

Για να γιορτάσει τη νέα συνεργασία, το FREE NOW προσφέρει δώρο 7€ για 5 βόλτες με ηλεκτρικό ποδήλατο (eBike) έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Για να λάβετε την προσφορά προσθέστε στην εφαρμογή τον κωδικό FREENOWeBike.

ebikes

Το FREE NOW στοχεύει να είναι η πρώτη πλατφόρμα κινητικότητας μηδενικών ρύπων σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές έως το 2030. Το περιβάλλον και το κοινωνικό αποτύπωμα βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε επιχειρηματικής απόφασης στη RideMovi η οποία εργάζεται συνεχώς για να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Σε τέσσερα χρόνια οι χρήστες της RideMovi έκαναν 30 εκατομμύρια χιλιόμετρα με τα ποδήλατά τους, εξοικονομώντας 4.500 τόνους CO2, που ισοδυναμούν με 230.000 δέντρα. Η μείωση της χρήσης αυτοκινήτου στις πόλεις όπου δραστηριοποιείται η RideMovi ξεπέρασε το 82%.

ebikes

Τι είναι το FREE NOW;

Περιγράφεται ως ένα Super App Μετακίνησης με το μεγαλύτερο εύρος διαθέσιμων οχημάτων στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα λανσαρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, αντικαθιστώντας την ΒΕΑΤ. Ήδη, περισσότεροι από 30 εκατ. χρήστες σε 10 αγορές και περισσότερες από 150 πόλεις επιλέγουν από τη μεγαλύτερη γκάμα παρόχων μετακίνησης, και μπορούν να κάνουν κράτηση για το πλησιέστερο ταξί, αυτοκίνητο ή να επιλέξουν λύσεις μικροκινητικότητας, όπως ηλεκτρικά πατίνια, ηλεκτρικά μηχανάκια και ηλεκτρικά ποδήλατα. Το FREE NOW ενσωματώνει παρόχους μετακίνησης με τη φιλοδοξία να κάνει τις αστικές μετακινήσεις πιο αποτελεσματικές και βιώσιμες. Μάλιστα, η γερμανική εταιρεία υποστηρίζεται από το BMW Group και το Mercedes-Benz Group.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...