Κρήτη: Απάνθρωπος Οδηγός έβρισε ΑμεΑ που έπεσε στον δρόμο

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που συνέβη στην Κρήτη. Οδηγός έβρισε νεαρό ΑμεΑ που έπεσε από το αμαξίδιο γιατί τον εμπόδιζε.

  • -
  • -

Η απανθρωπιά και η βαναυσότητα αποτελούν δυστυχώς καθημερινότητα. Τα περιστατικά με ανθρώπους που δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν τα Άτομα με Αναπηρία, πληθαίνουν και αποδεικνύουν σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει ως λαός. Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2022, ένας άνθρωπος να βρίζει ΑμεΑ επειδή έπεσε από το αμαξίδιό του και τον καθυστέρησε.

Κι όμως, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο Facebook και αφορά περιστατικό στα Χανιά της Κρήτης, ένας οδηγός ξεπέρασε κάθε όριο, ζητώντας με έντονο τρόπο και βρίζοντας τον άνδρα με αναπηρικά προβλήματα, να σηκωθεί από τον δρόμο και να του ανοίξει χώρο να περάσει, την ώρα που κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν.

Ολόκληρη η καταγγελία

«Λίγη ανθρωπιά.. δεν βλάπτει! Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλεπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑμεΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει στον δρόμο.

Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του… Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο! Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@».

Τα λόγια περιττεύουν. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...