Υβριδικό diesel crossover, με 5 χρόνια δωρεάν service και τιμή 27.000 € - Ποιο είναι;

Εξοπλισμένο με άκρως αποδοτικό diesel μοτέρ και χώρο αποσκευών 426 lt, για να ταξιδεύει άνετα και οικονομικά για πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα.

  • -
  • -

Οι προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού έχουν γίνει αρκετά ξεκάθαρες, τουλάχιστον στην αυτοκινητοβιομηχανία. Υπάρχει μία έντονη στροφή προς το μοντέρνο και το στιλάτο, ενώ φυσικά δεν πρέπει να λείπει και ο premium χαρακτήρας. Τα crossover χαρακτηριστικά με ένα πιο περιποιημένο φινίρισμα μέσα και έξω είναι επίσης “must” εν έτη 2022, ενώ πρέπει να υπάρχουν και χώροι για όλη την οικογένεια ή την παρέα. Φυσικά κάτω από το καπό δεν θέλουμε κάτι «σπάταλο» αλλά κάτι που να μην καίει και να είναι αποδοτικό. Α, και όλα αυτά χωρίς να αδειάσουν οι τσέπες. Γίνεται; Χάρη στο μοντέλο που επιλέξαμε σήμερα, φυσικά!

Για να δούμε. Είναι εντυπωσιακό με crossover ταυτότητα; Ναι! Έχει χώρους; Παραπάνω απ’ όσους νομίζεις. Αποδοτικό κινητήρα; 136 πετρελαιοκίνητοι ίπποι με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V παρακαλώ, για διατηρεί και την μέση κατανάλωση στα 5 lt/100 km! Ναι αλλά πόσο κάνει; 27.690 ευρώ! Ποιο μοντέλο καταφέρνει να συνδυάσει όλα αυτά τα στοιχεία;

xceed

Το Kia XCeed 1.6 D LX Premium iMT 48V Hybrid, το οποίο αν και αποτελεί την βασική diesel έκδοση, προσφέρει χαρακτηριστικά όπως το ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας, ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, τα Full LED φωτιστικά σώματα και η οθόνη 8 ιντσών για το infotainment, με ενσωματωμένη κάμερα οπισθοπορίας.

Για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων της συγκεκριμένης έκδοσης πατήστε εδώ. Παράλληλα, εδώ μπορείτε να δείτε όλη την διαθέσιμη γκάμα του κορεατικού μοντέλου, το οποίο θυμίζουμε διατίθεται με κινητήρες βενζίνης σε δύο επίπεδα απόδοσης, 160 και 204 ίππων και το πετρελαιοκίνητο σύνολο των 136 ίππων που βλέπουμε παραπάνω. Όλα, εκτός του κορυφαίου των 204 ίππων, προσφέρονται με υβριδική τεχνολογία 48V. Τέλος να θυμίσουμε πως υπάρχει και η Plug-in Hybrid έκδοση με απόδοση 141 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία που αγγίζει τα 54 km σε αστικό κύκλο.

xceed phev

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...