Οικογενειακό SUV: Nissan Qashqai ή Hyundai Tucson; - Τι ψηφίσατε!

Φέραμε αντιμέτωπα δύο SUV τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν πλήθος αναγκών ενός σημερινού οικογενειάρχη, ζητώντας από εσάς να διαλέξετε το ένα από αυτά. Αυτό είναι το αποτέλεσμα.

  • -
  • -

Τα μεσαία SUV είναι από τις πρώτες επιλογές στις οποίες θα κοιτάξει σήμερα, όποιος θέλει ένα αυτοκίνητο που να καλύπτει κατά το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες που υπάρχουν σε μια οικογένεια, με τα Nissan Qashqai και Hyundai Tucson να είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Εκτός από την κατηγορία στην οποία ανήκουν, ένα ακόμα κοινό στοιχείο των δύο μοντέλων είναι ότι διαθέτουν υβριδικούς κινητήρες σε όλη την γκάμα, οι οποίοι ξεκινάνε από ήπια υβριδικούς που λειτουργούν στα 48 Volts, και φτάνουν μέχρι πλήρως υβριδικές λύσεις ή ακόμα και διαφορετικής προσέγγισης σύνολα όπως το e-Power της Nissan, καθώς και επαναφορτιζόμενα όπως η plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου της Hyundai.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/b996d5fb0cceb0ff39d99038eb3a64a0.JPG

Τα κοινά στοιχεία ανάμεσα στα δύο μοντέλα είναι πολλά, οπότε κάποιος θα περίμενε ότι θα είναι έντονη και αμφίρροπη η μάχη ανάμεσά τους, όμως τελικά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Αντίθετα, η κυριαρχία του νικητή ήταν πολύ μεγάλη.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/df8e2bce4d6a57c4d597b83344d91774.JPG

Συγκεκριμένα, το 76% των ψήφων κατευθύνθηκε στο Hyundai Tucson και έμεινε μόλις το 24% για το Nissan Qashqai, ποσοστά που κάνουν τη νίκη του μοντέλου από την Κορέα ιδιαίτερα εμφατική.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ. Να σημειώσουμε, ότι οι αριθμοί ισχύουν τη στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...