Black Friday: Η Opel συνεχίζει τις προσφορές και το Σάββατο

Ειδικές, εγγυημένες τιμές, ευνοϊκοί όροι και σύντομος χρόνος παράδοσης. Στην Opel μπορείς να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς με όρους Black Friday και την επόμενη μέρα.

  • -
  • -

Από το best seller Corsa, έως το εντυπωσιακό Astra, το ιδιαίτερο αισθητικά Mokka και το μεγαλύτερο SUV Grandland, όλα είναι διαθέσιμα σε ειδικές τιμές. Η Opel συνεχίζει το «Black Friday» έως και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αξιοποιήσουν πολλαπλά οφέλη που τους προσφέρει η εταιρία για να αποκτήσουν το μοντέλο της επιλογής τους.

Αρχικά, όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας υποστηρίζονται από πολύ σημαντικές προσφορές σε επίπεδο τιμών. Επιπλέον, η Opel είναι σε θέση να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τιμής σε όλα τα μοντέλα της, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον.

Τα αυτοκίνητα που αξίζει να αγοράσεις

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσουν τα compact SUV μοντέλα της μάρκας, Crossland και Mokka, καθώς και το άκρως επιτυχημένο supermini, Corsa.

opel

Το νέο Mokka με την τολμηρή εμφάνιση μπορεί να ταιριάξει εύκολα σε μεγάλο ποσοστό του αγοραστικού κοινού μιας και προσφέρει κορυφαίες επιλογές για όλα τα γούστα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και η αποδοτική χειροκίνητο έκδοση με τον βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων με τους 110 ίππους, αλλά και η κορυφαία έκδοση με τους 130 ίππους και το σύγχρονο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Αντίστοιχα ελκυστικό μοιάζει και το αξιόπιστο Crossland με τις compact διαστάσεις. Με ευελιξία που εντυπωσιάζει, πρακτικότητα και σύγχρονο design, το Opel Crossland κάνει τις καθημερινές διαδρομές, απολαυστικές! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την νέα έκδοση "Family Edition" με κινητήρα 1.2 Turbo 110 ίππων και εξοπλισμό όπως προβολείς ομίχλης εμπρός, κάμερα οπισθοπορίας, διζωνικό κλιματισμό και Sight & Light Pack.

opel

Τέλος, έχουμε τον μαχητή του αστικού δικτύου, το Opel Corsa το οποίο συνδυάζει μία μοντέρνα και εντυπωσιακή εμφάνιση με χώρους και ασύγκριτα προνομιακή τιμή. Είτε μιλάμε για την βασική έκδοση με τον 1.2 των 75 ίππων ή για τον 1.2 Turbo των 100 ίππων, το Corsa αποτελεί την ιδανική επιλογή για ατελείωτες μετακινήσεις εντός πόλης και εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα.

Προσθέστε τώρα και την ετοιμοπαράδοτη, επετειακή έκδοση "40 Years" με τον αναβαθμισμένο εξοπλισμό ο οποίος περιέχει: Μαύρες ζάντες αλουμινίου 17", μαύρη οροφή, προβολείς ομίχλης LED, φιμέ πίσω τζάμια, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και ηλεκτρονικό κλιματισμό και έχετε την πιο ελκυστική πρόταση στην supermini κατηγορία για το φετινό Black Friday.

opel

Για να μάθεις περισσότερα για το μοντέλο που θες να αποκτήσεις αλλά και οποιοδήποτε άλλο μέλος της γκάμας που σε ενδιαφέρει, επισκέψου την σελίδα της Opel όσο προλαβαίνεις και ενημερώσου για όλες τις διαθέσιμες προσφορές.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...