Leasing αυτοκινήτου: Δες γιατί πλέον αφορά και εσένα!

Οι υπηρεσίες μίσθωσης τα τελευταία χρόνια σημειώνουν πρωτοφανή αποδοχή, τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες, προσφέροντας ευελιξία κι ευκολία στη χρήση του οχήματος.

  • -
  • -

Πολλοί οδηγοί αντιλαμβάνονται τα οφέλη του leasing ενός αυτοκινήτου, σε σχέση με την αγορά του και όλα όσα αυτή συνεπάγεται σε ταλαιπωρία και έξοδα. Και ενώ η μίσθωση ήταν δημοφιλής αποκλειστικά στον εταιρικό κλάδο παλαιότερα, σήμερα την προτιμούν όλο και περισσότεροι ιδιώτες.

Η Executive Lease παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες μίσθωσης και διαχείρισης οχημάτων από το 1998, ενώ είναι θυγατρική του Ομίλου εταιρειών Σφακιανάκη, ο οποίος αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο πάροχο όλου του φάσματος υπηρεσιών αυτοκίνησης στην ελληνική αγορά. Με πάνω από μισό αιώνα πείρας και 63 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, έχει σμιλευτεί σύμφωνα με τις εξελίξεις της αγοράς και είναι σε θέση να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στον τομέα του leasing, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα, με στόλο που αγγίζει τα 15.000 οχήματα και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

cars

Γιατί να προτιμήσω το leasing από την αγορά;

Κύριο πλεονέκτημα της υπηρεσίας χρονομίσθωσης, αποτελεί το προκαθορισμένο μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς τα πάγια έξοδα, τα τέλη κυκλοφορίας, τη συντήρηση κι επισκευή, το κόστος ελαστικών, την αντικατάσταση του οχήματος σε περίπτωση βλάβης, τη μικτή ασφάλεια και την οδική βοήθεια, ενώ ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα καυσίμου.

Η εμπειρία και η γνώση στο χώρο του leasing είναι φυσικά πολύ σημαντικά στοιχεία, ωστόσο η συνεχής εξέλιξη της αγοράς και της ζήτησης για ευέλικτες υπηρεσίες δοκιμάζουν συνέχεια τα όρια των εταιριών. Αυτός είναι και ο λόγος που η Executive Lease δημιούργησε και παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα μίσθωσης ώστε να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τα χαρακτηριστικά του συμβολαίου του μέσα από μια πλήρη γκάμα οχημάτων ή να το διαμορφώσει όπως εκείνος επιθυμεί, κομμένο και ραμμένο στα δικά του μέτρα.

car owner

Γιατί να επιλέξει την Executive Lease ένας ιδιώτης;

Η Executive Lease πάει την μίσθωση ενός οχήματος ένα βήμα πιο πέρα και σας παρέχει εκτός από το αυτοκίνητο, ό,τι πληροφορία χρειάζεστε για να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς. Μπορεί να σας ενημερώσει για τα νέα επιβατικά μοντέλα, για τις διαφορές μεταξύ εκδόσεων και κινητήρων ή για την κατανάλωση καυσίμου της κάθε επιλογής, και να σας προσφέρει ηλεκτρονικά φυλλάδια, ή ακόμα και μια οδηγική εμπειρία.

Μαζί με τον προσωπικό σας σύμβουλο πωλήσεων, αναλύετε τις ανάγκες σας και βρίσκετε το ιδανικό αυτοκίνητο, με τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό που πραγματικά χρειάζεστε και με κόστος μίσθωσης που ξεκινά από τα 158 €/μήνα για επιβατικό και από τα 200 €/μήνα για επαγγελματικό. Και αν θέλετε να δοκιμάσετε πριν αποφασίσετε, η συνεργασία της Executive Lease με όλες τις αντιπροσωπείες αυτοκίνητων σας δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης test-drive του οχήματος που θέλετε να μισθώσετε.

Αφού επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα που ξεκινά από αυτοκίνητα πόλης και καταλήγει σε οικογενειακά SUV, στην συνέχεια μπορείτε να ξενοιάσετε χάρη στο πλήρες πακέτο παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε αυτές περιλαμβάνονται:

  • Συντήρηση κι επισκευή
  • Αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 km
  • Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη (Μικτή ασφάλεια)
  • 24/7 Οδική βοήθεια
  • Τέλη κυκλοφορίας
  • Όχημα αντικατάστασης
  • Δυνατότητα αγοράς του οχήματος στη λήξη της μίσθωσης (αν πρόκειται για επαγγελματικό)


Και επειδή η παράδοση ενός καινούργιου αυτοκινήτου μπορεί να καθυστερήσει, η Executive Lease προσφέρει σε όλους τους πελάτες της την υπηρεσία Pre-Delivery. Προκειμένου ο ιδιώτης να μην μείνει χωρίς όχημα, μέχρι την ολοκλήρωση της παραλαβής του οχήματος με leasing, η Executive Lease καλύπτει την ανάγκη μετακίνησης μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, παρέχοντας προσωρινό όχημα σε προνομιακή τιμή ενοικίασης. Έτσι μπορεί κάποιος να πουλήσει το παλιό όχημα του άμεσα, χώρις να αγχώνεται για το αν θα έχει μεταφορικό μέσο για αυτή την μεταβατική περίοδο, μέχρι να παραλάβει το καινούργιο.

Μπορώ να πάρω ηλεκτρικό ή υβριδικό με leasing;

Η Executive Lease υποστηρίζει στρατηγικά τη βιώσιμη ανάπτυξη, παρέχοντας μία πλήρη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων και ευέλικτων προγραμμάτων μίσθωσης για ιδιώτες, εταιρίες και επαγγελματίες. Η επιλογή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι πλέον πολύ προσιτή και σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα μέσα από το χαμηλό κόστος συντήρησης, τη χαμηλή κατανάλωση και τις φορολογικές ελαφρύνσεις, ενώ ταυτόχρονα προστατεύετε και το περιβάλλον.

ev

Η Executive Lease σας βοηθάει να κάνετε το επόμενο βήμα στην ηλεκτροκίνηση με εύκολο και κυρίως προσιτό τρόπο. Η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας, σας παρέχει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το πρόγραμμα κρατικής επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 και το leasing. Το εν λόγω κρατικό πρόγραμμα αφορά επιδότηση 30% για μίσθωση αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος, από φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες.

Αν από την άλλη δεν θέλετε ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο μπορείτε να αποκτήσετε ένα εξηλεκτρισμένο, είτε υβριδικό είτε plug-in υβριδικό που επιτρέπει και την καθαρά ηλεκτρική κίνηση για κάποια χιλιόμετρα. Οι επιλογές προσφορών της υπηρεσίας μίσθωσης Executive Lease «Green Cars» είναι αναρίθμητες.

Γιατί να επιλέξει Executive Lease ο επαγγελματίας;

Η Executive Lease προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας, από τη στιγμή της παράδοσης των οχημάτων μέχρι και την επιστροφή τους, με κάποιο από τα 4 διαθέσιμα προγράμματα να ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ψάχνετε.

work

Advanced Lease: Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτεται κάθε σας ανάγκη με ένα προϋπολογισμένο, σταθερό μηνιαίο έξοδο. Απευθύνεται σε εταιρείες με στόλους αυτοκινήτων, και συνδυάζει την ποιότητα υπηρεσιών της Executive Lease με την άψογη συνεργασία του εκάστοτε κατασκευαστή για τη συντήρηση του αυτοκινήτου.

Smart Lease: Το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιεί το δίκτυο επισκευαστών της Executive Lease για να σας εξασφαλίσει οικονομικές, έξυπνες και ποιοτικές λύσεις για την κίνηση των οχημάτων σας. Απευθύνεται σε εταιρίες με μεγάλους στόλους αυτοκινήτων ή και επαγγελματίες, που αποσκοπούν σε αποτελεσματικές επενδύσεις σε όλους τους τομείς. Ταυτόχρονα σας παρέχει τη σιγουριά του σταθερού μηνιαίου εξόδου για τα οχήματα σας, με βάση το budget σας.

Service Free: Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να αφαιρέσετε τη συντήρηση από τη μίσθωση του οχήματός σας. Το πακέτο αυτό απευθύνεται σε εταιρείες με μικρό αριθμό αυτοκινήτων ή σε ελεύθερους επαγγελματίες, που προτιμούν να διαχειριστούν οι ίδιοι τη διαδικασία και το κόστος της συντήρησης του ή των αυτοκινήτων τους.

Flexible: Το πρόγραμμα Flexible φτιάχτηκε για να παρέχει απόλυτη ελευθερία! H Executive Lease σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε ιδανικά τις ανάγκες σας με τις υπηρεσίες της εταιρείας. Απευθύνεται σε εταιρείες που θέλουν συνδυασμούς υπηρεσιών, με κάποιες απ’ αυτές να αποτελούν την κύρια δραστηριότητα τους. Αφορά κυρίως εταιρείες Rent-a-car αλλά και επιχειρήσεις με εποχικότητα στις πωλήσεις τους, που δεν θέλουν μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

advance

Μπορώ να μισθώσω όχημα χωρίς προκαταβολή;

Χάρη στο πρόγραμμα 0% EASY PAY, ναι! Για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, η Executive Lease κάνει την απόκτηση του νέου σας οχήματος πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία γκάμα μοντέλων με μίσθωμα που ξεκινά από μόλις 233 €/μήνα και να αποκτήσετε το νέο σας αυτοκίνητο χωρίς ούτε ένα ευρώ προκαταβολή!

Η Executive Lease αξιοποιεί στο έπακρο την πολυετή πείρα της και σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά. Επισκεφθείτε τώρα τη σελίδα executivelease.gr και διαλέξτε τη λύση που σας ταιριάζει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...