Volkswagen T-Roc: Ο βασιλιάς των compact SUV

Η ελκυστική εμφάνιση, ο πλήρης εξοπλισμός στοιχείων τεχνολογίας και οι σύγχρονοι αποδοτικοί κινητήρες κάνουν το T-Roc ακαταμάχητο.

  • -
  • -

To Volkswagen T-Roc διεκδικεί με αξιώσεις την κορυφή στην κατηγορία των compact SUV καθώς συνδυάζει πολλαπλούς ρόλους σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο. Η δυναμική εξωτερική σχεδίαση επικοινωνεί με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογία αιχμής που κρύβεται στο εσωτερικό αλλά και στα μηχανικά του μέρη.

Το μυώδες αμάξωμα παντρεύεται αρμονικά με τις μοντέρνες γραμμές των LED ημέρας και των εισαγωγών αέρα στους προφυλακτήρες, καθώς και με τους νέους προβολείς τεχνολογίας IQ.LIGHT LED Matrix που προσφέρουν καλύτερη ορατότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι εκδόσεις Life και Style λανσάρουν ένα περιπετειώδες στιλ, χάρη στις προστατευτικές ποδιές, ενώ η έκδοση R-Line ενισχύει το δυναμισμό της σιλουέτας με τους σπορ προφυλακτήρες και τις διακοσμητικές απολήξεις της εξάτμισης. Οι επιλογές εξατομίκευσης όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς ο αγοραστής καλείται να επιλέξει μια από τις ξεχωριστές αποχρώσεις και διχρωμίες της πλούσιας χρωματικής παλέτας, αλλά και ένα από τα εντυπωσιακά σχέδια τροχών που φτάνουν ως τις 19".

Volkswagen T-Roc

Ποιοτική και τεχνολογικά προηγμένη καμπίνα

Το ταμπλό του ανανεωμένου Volkswagen T-Roc καλύπτεται από μαλακά, ποιοτικά υλικά, με διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία ανάλογα με την έκδοση. Στο εσωτερικό κυριαρχούν στοιχεία υψηλής τεχνολογίας, όπως ο πλήρως διαμορφώσιμος ψηφιακός πίνακας οργάνων Digital Cockpit με διαγώνιο έως 10,25", και η κεντρική οθόνη αφής που φτάνει τις 9,2" και δίνει πρόσβαση στο προηγμένο infotainment Discover Pro. Αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων navigation, ψηφιακό ραδιόφωνο DAB+, και ασύρματη συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto. Ο οδηγός δε χρειάζεται να σηκώσει τα χέρια από το πολυλειτουργικό τιμόνι που ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα πλήκτρα, ενώ ο έλεγχος των λειτουργιών γίνεται επίσης μέσω φωνητικών εντολών και αναγνώρισης χειρονομιών.

Volkswagen T-Roc

Σημαντικό στοιχείο εξοπλισμού είναι το εργονομικό και θερμαινόμενο κάθισμα οδηγού ergoActive με επένδυση ArtVelours, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ορθοπεδικό στήριγμα μέσης και λειτουργία μασάζ, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε σωματότυπο για άνετα ταξίδια ανεξαρτήτως διάρκειας. Ενώ οι φίλοι της μουσικής μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια στο ηχοσύστημα Beats by Dre 300 Watt με 6 ηχεία και subwoofer.

Από το νέο T-Roc δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα πιο σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού της Volkswagen, που μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμπλοκής σε ατύχημα. Ανάμεσα σε αυτά και το IQ.DRIVE Travel Assist, το οποίο προσφέρει δυνατότητες ημι-αυτόνομης οδήγησης αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του τιμονιού και των πεντάλ όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, ξεκουράζοντας και χαρίζοντας μεγαλύτερη σιγουριά στον οδηγό. Αλλά και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Park Assist, το οποίο συνδυάζει τους αισθητήρες στάθμευσης εμπρός & πίσω με τη λειτουργία αυτόματου παρκαρίσματος, και ανήκει στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του T-Roc!

Volkswagen T-Roc

Αποδοτικοί κινητήρες με χαμηλούς ρύπους

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Volkswagen T-Roc βρίσκονται κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, στην πιο αποδοτική και καθαρή μορφή τους. Από τον 1.0 TSI 110 PS μέχρι τον πανίσχυρο 2.0 TSI των 190 PS, όλα τα μοτέρ της Volkswagen χαρακτηρίζονται από γραμμική λειτουργία, χαμηλούς ρύπους και υψηλή απόδοση σε ολόκληρο το φάσμα στροφών.

Πρωταγωνιστής της γκάμας είναι ο νέος 1.5 TSI Evo2 με 150 PS, λειτουργία απενεργοποίησης κυλίνδρων και τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας, που σε αυτή, την πιο εξελιγμένη μορφή του έκανε πρεμιέρα στο ανανεωμένο T-Roc. Οι ασυναγώνιστες επιδόσεις ταιριάζουν γάντι στη δυναμική οδική συμπεριφορά και το κορυφαίο κράτημα του T-Roc, που πίσω από το τιμόνι δίνει την αίσθηση σπορ μοντέλου μεγαλύτερης κατηγορίας.

Volkswagen T-Roc

Εκτός από τις προσθιοκίνητες εκδόσεις, το T-Roc διατίθεται και με το σύστημα τετρακίνησης 4Motion για μεγαλύτερη πρόσφυση ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και τύπου εδάφους και, φυσικά, η Volkswagen προσφέρει την επιλογή μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων ή αυτόματου DSG 7 σχέσεων, αναλόγως έκδοσης.

Κι όταν το ζητούμενο είναι η πρακτικότητα ενός SUV να συνδυάζεται με την απεριόριστη ελευθερία, η απάντηση είναι το νέο T‑Roc Cabriolet! Συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία δύο διαφορετικών κόσμων, με υφασμάτινη οροφή που ανοίγει ηλεκτρικά σε 9" ακόμα και εν κινήσει, με ταχύτητα έως 30 km/h, για να προσφέρει την απολαυστική οδηγική εμπειρία ενός Cabriolet. Άπλετη θέα στο απέραντο γαλάζιο, χωρίς θόρυβο και ενοχλητικούς στροβιλισμούς του αέρα, και με το κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν τα ηλεκτρικά αναδιπλούμενα roll bars.

VW T-Roc Cabriolet

Πώς θα ήταν το δικό σας ιδανικό Volkswagen T-Roc; Δεν χρειάζεται να το φαντάζεστε! Μπορείτε να το διαμορφώσετε στον configurator της εταιρείας, επιλέγοντας μέσα από μια πλούσια γκάμα κινητήρων, εκδόσεων, χρωμάτων και εξοπλισμού, και να αποθηκεύσετε τη διαμόρφωσή σας. Ή να επισκεφθείτε την πλησιέστερη αντιπροσωπεία της Volkswagen για να το δείτε από κοντά!

Volkswagen T-Roc

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...