Λαμία: Σπρώχνουν το περιπολικό γιατί δεν έχει λάστιχα – Δείτε το video

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Περιπολικό δεν μπορεί να ανέβει την ανηφόρα και το σπρώχνουν οι γείτονες και περαστικοί. Φανταστείτε να έπρεπε να κάνουν καταδίωξη.

  • -
  • -

Οι αστυνομικές υπηρεσίες ανά την επικράτεια το τονίζουν σε κάθε ευκαιρία: περιπολικά οχήματα και μοτοσυκλέτες χρειάζονται άμεσα συντήρηση. Πολλά από αυτά πάσχουν σε διάφορους τομείς, με αποτέλεσμα αλλά να παραμένουν ακινητοποιημένα κι άλλα να είναι δυσλειτουργικά.

Στη Λαμία για παράδειγμα, κάποια από τα περιπολικά κυκλοφορούν με φθαρμένα ελαστικά. Οπότε, με την πρώτη βροχή, σε συνδυασμό με το κακοδιατηρημένο οδόστρωμα, το πλήρωμα της αστυνομίας, κόλλησε στην ανηφόρα. Τα ελαστικά του περιπολικού αδυνατούσαν να βρουν πρόσφυση και χρειάστηκε η βοήθεια των περαστικών για να μπορέσει να ανέβει την ανηφόρα.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το lamiareport.gr είναι χαρακτηριστικό, δείχνοντας με τον πιο εύγλωττο τρόπο σε τι κατάσταση είναι πολλά από τα υπηρεσιακά οχήματα. Φανταστείτε τι έχει να συμβεί αν το περιπολικό χρειαστεί να συμμετάσχει σε καταδίωξη ή να συνδράμει σε ένα έκτακτο γεγονός αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Δείτε επίσης: Έκλεψαν μοτοσυκλέτα στην Αθήνα – Η Αστυνομία δεν είχε περιπολικό

Με τέτοια ελαστικά, δεν κινδυνεύουν μόνο οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο περιπολικό, αλλά και οι υπόλοιποι χρήστες του οδικού δικτύου.

πηγή: lamiareport.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...