Πανόπουλος: Πρώτα Chaos, μετά παγκόσμιο ρεκόρ σε dragster!

Την στιγμή που η υφήλιος αδημονεί να αντικρίσει το απόλυτο υπερ-αυτοκίνητο, ο Έλληνας μηχανικός βγάζει ξανά το βελτιωμένο Evo στην άσφαλτο για να πάρει πίσω το παγκόσμιο ρεκόρ επιτάχυνσης.

  • -
  • -

Με μια ανάρτηση στα social media, ο Σπύρος Πανόπουλος, ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι έχει στα σκαριά το πιο εξελιγμένο όχημα όλων των εποχών, το αριστούργημα μηχανικής και τεχνολογίας, που ξεπερνά οτιδήποτε άλλο έχει δει η παγκόσμια αυτοκινητιστική σκηνή στην ιστορία των τεσσάρων τροχών, το περιλάλητο Chaos περί ου ο λόγος, βρήκε το νέο του κίνητρο.

panopoulos

Ο κύριος Πανόπουλος, τον Απρίλιο του 2019, με την ομάδα του Extreme Tuners, είχαν πετύχει κάτι πολύ σημαντικό. Στη Yas Marina του Άμπου Ντάμπι, το πανίσχυρο Mitsubishi Lancer Evo IX είχε σημειώσει χρόνο 7.708 sec, με ταχύτητα εξόδου τα 252,04 km/h. Η επίδοση αυτή είχε χαρίσει στην ομάδα το παγκόσμιο ρεκόρ επιτάχυνσης για Evo, ένα πραγματικό σπουδαίο κατόρθωμα, το οποίο διατηρήθηκε για 3 ολόκληρα χρόνια.

Τελειώνει το Chaos και φεύγει για να φέρει το ρεκόρ στην Ελλάδα

Πρόσφατα, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ένα άλλο βελτιωμένο Evo, πήρε το παγκόσμιο ρεκόρ από την ελληνική ομάδα, γεγονός που έδωσε ένα έξτρα κίνητρο στον δημιουργό του Chaos. Ο Σπύρος Πανόπουλος δήλωσε πως το αυτοκίνητο των περίπου 3.000 ίππων θα ξαναβγεί στην πίστα για να πετύχει τον απόλυτο χρόνο, μόλις όμως παρουσιαστεί το αινιγματικό Ultracar του κόσμου.

panopoulos

Διαβάστε επίσης: Ένα Chaos… κι άλλο ένα σε ανταλλακτικά ετοιμάζει ο Πανόπουλος

Αναλυτικότερα, ο Έλληνας μηχανικός και ιδιοκτήτης της Spyros Panopoulos Automotive έγραψε στην ανάρτησή του:

«Ήρθε η στιγμή που περίμενα 3 χρόνια. Εχθές μου έσπασαν το χρόνο μου, το ρεκόρ πλέον των Evo είναι στην Αμερική με 7.65 και πήγα πλέον στη δεύτερη θέση με 7.708. Το κίνητρο να ξανά τρέξω ήρθε.

Όπως υποσχέθηκα, θα το ξανά φέρω πίσω σε εμάς όπου και θα μείνει για πάντα στην ιστορία αυτής της μάρκας. Τελειώνω το Chaos, κάνω την παρουσίαση και φεύγω εξωτερικό να φέρω το ρεκόρ».

panopoulos

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...