Τραγικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη – Έσπασε ο γρύλος και τον καταπλάκωσε το αυτοκίνητο [video]

Μπήκε κάτω από το όχημα να επισκευάσει το όχημα αλλά ο γρύλος δεν άντεξε. Τότε έγινε το κακό. Ο άνθρωπος ήταν νεκρός 2 ώρες μέχρι να το πάρουν χαμπάρι.

  • -
  • -

Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να μπαίνουμε κάτω από όχημα που στέκεται πάνω σε γρύλο. Ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος και κανείς δεν πρέπει να παίρνει τέτοιο ρίσκο. Δυστυχώς, στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, ένας άνδρας 47 ετών, έχασε τη ζωή του γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στην οδό Ψελλού 37, όταν ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, προσπαθούσε να επισκευάσει ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο πού ανήκει σε φίλο του. Τοποθέτησε γρύλο στο όχημα και έκανε εργασίες από κάτω, όταν κάποια στιγμή ο γρύλος έσπασε με αποτέλεσμα το ΙΧ να τον καταπλακώσει και ο άντρας να βρει τον θάνατο ακαριαία.

Δεν κατάλαβε κανείς τι έχει συμβεί

Το χειρότερο είναι κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβη. Μετά από 2 ώρες, άτομα από γειτονική επιχείρηση αντελήφθησαν πως ο άτυχος άνδρας δεν κουνιέται και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Τότε όμως, ήταν αργά.

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, τον έβλεπε να εργάζεται κάτω από το αυτοκίνητο αλλά ποτέ δεν πήγε το μυαλό του ότι μπορεί να είχε καταπλακωθεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και οχήματα της Πυροσβεστικής για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό του ατόμου, για τον οποίο χρησιμοποιήθηκε γρύλος από ένα άλλο όχημα.

Δείτε επίσης: Περιπολικό συγκρούστηκε με αγριογούρουνα στο Κιλκίς

Η σορός του άνδρα διακομίστηκε για τα περαιτέρω στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Χαριλάου Αναλήψεως.

Πηγή: grtimes.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...