Πόσες μαζορέτες χωράνε σε ένα smart; [video]

Στο smart fortwo μπορούν να φιλοξενηθούν αυστηρά 2 άτομα. Ή μήπως όχι; Αυτά τα κορίτσια κατάφεραν με κάποιο τρόπο να μπουν όλα μέσα.

  • -
  • -

Οι μαζορέτες διακρίνονται για την εξαιρετική ευελιξία και την απίστευτη ευκαμψία των σωμάτων τους. Από την άλλη, το smart για τις συμπαγείς διαστάσεις και την compact καμπίνα. Δύο κορίτσια δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φιλοξενηθούν στο σαλόνι του fortwo. Τα 20 όμως, πώς είναι δυνατόν να χωρέσουν σε αυτοκίνητο και ειδικά σε αυτό το μοντέλο.

Κι όμως, οι μαζορέτες της αμερικανικής ομάδας Glendale Cheerleading Team, κατάφεραν με έναν μαγικό τρόπο να μπουν όλες στο εσωτερικό του μικροσκοπικού οχήματος μήκους 2,69 μέτρων. 20 κορίτσια, στριμώχτηκαν μέσα στο smart, η μία πάνω στην άλλη, προς κάθε κατεύθυνση και με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινους νους.

smart

Διαβάστε επίσης: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Tesla στην ιστορία

Η προσπάθειά τους, η οποία μόνο σε κλειστοφοβικούς δεν απευθύνεται, προφανώς και έχει μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness. Εδώ και κάμποσα χρόνια κανείς δεν μπορεί να καταρρίψει το ρεκόρ τους και πιθανότητα πολύ δύσκολα θα το κάνει. Για την ιστορία, να πούμε πως, τα κορίτσια είχαν ύψος τουλάχιστον 1,52μ. και ήταν άνω των 18 ετών.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως μπήκαν 20 γυναίκες μέσα στο smart

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...