Σε ποιο σημείο της Ελλάδας θα συγκεντρωθούν από σήμερα δεκάδες Ferrari;

Στις 20-23 Οκτωβρίου στη χώρα μας θα κυκλοφορούν δεκάδες Ferrari του πιο δημοφιλούς club ιδιοκτητών της ιταλικής φίρμας.

  • -
  • -

Το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών Ferrari στην Ιταλία είναι το «Passione Rossa», το οποίο και μετράει χιλιάδες μέλη και φίλους. Όπως και τα περισσότερα club, πραγματοποιούν εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ευρώπης, με τους τυχερούς κατόχους των αυτοκινήτων να απολαμβάνουν τα αυτοκίνητα τους, αλλά και να επιτρέπουν σε φίλους της αυτοκίνησης να τα θαυμάσουν από κοντά. Το «Passione Rossa» έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την πατρίδα μας, αφού σχεδόν κάθε καλοκαίρι έρχονται στην Ελλάδα. Η φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και το τριήμερο 20-23 Οκτωβρίου δεκάδες Ferrari θα συγκεντρωθούν στη Θεσσαλία.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε τη Ferrari 296 GTB [video]

Ήδη τα αυτοκίνητα βρίσκονται στη χώρα μας και το ετήσιο tour του γνωστού club θα ξεκινήσει από το Μουζάκι, θα συνεχιστεί στη Λίμνη Πλαστήρα και θα καταλήξει στην Καρδίτσα. Αξίζει να σημειώσουμε, πως το event έχει την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΠΕ Καρδίτσας), των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Λίμνης Πλαστήρα, αλλά και χορηγών. Ανάμεσα στις Ferrari που θα μπορούν να δουν από κοντά οι φίλοι του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται μοντέλα, όπως: 812 Superfast, F8 Tributo, 458 Speciale, Portofino, F12 και πολλές ακόμα μοναδικές δημιουργίες του Ιταλού κατασκευαστή.  

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

16:30 – 19:00 Δημόσια παρουσίαση του Ferrari Club “Passione Rossa” στο κοινό και στους δημοσιογράφους στο παρκινγκ του Mouzaki Palace Hotel & Spa 

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

11:30 – 14:30 Δημόσια παρουσίαση στην Πλαζ Πεζούλας (Λίμνη Πλαστήρα)

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

11:00 – 14:30  Δημόσια παρουσίαση στην Πλατεία Πλαστήρα (Καρδίτσα)

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

16:30 – 18:30 Δημοτικό παρκινγκ του Δήμου Μουζακίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...