Απίστευτη τραγωδία στην Ακράτα: Τροχαίο με 2 νεκρούς – Στις φλόγες το όχημα [video]

Τραγικός απολογισμός στην άσφαλτο για ακόμη μια φορά. 2 νεκροί και ένας σοβαρά τραυματισμένος, από τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών.

  • -
  • -

Το πρωί της Τετάρτης 19/10 κατά τις πρωινές ώρες, περίπου στις 7:30, σημειώθηκε τραγικό τροχαίο ατύχημα στον νέο αυτοκινητόδρομο της Κορίνθου – Πατρών, στο 150ο χλμ (ύψος Ακράτας). Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όχημα που οδηγούσε 20χρονος τούμπαρε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο δρόμο και ένα μικρό φορτηγό τύπου βαν που ακολουθούσε, έκοψε ξαφνικά ταχύτητα για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Το τρίτο όχημα ενός 73χρονου δεν πρόλαβε να αντιδράσει και τράκαρε με το προπορευόμενο φορτηγό. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Από τους τρεις επιβαίνοντες, ο 73χρονος και η 72χρονη σύζυγός του έχασαν τη ζωή τους, ενώ η κόρη του ζευγαριού, 50 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά.

Δείτε ακόμη: Δήμαρχος τράκαρε με αγριογούρουνο έξω από την Τρίπολη

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η φωτιά ήταν αυτή που προκάλεσε τον θάνατο των δύο ανθρώπων, καθώς το ασημί επιβατικό όχημα που οδηγούσαν έπιασε αμέσως φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, επιχειρώντας με 6 πυροσβέστες και τρία οχήματα, αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Το ηλικιωμένο ζευγάρι απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.  

Tweet

Για το πως ακριβώς προκλήθηκε το τροχαίο δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για να διαπιστωθεί ακριβώς ο λόγος που προκλήθηκε η ανατροπή του πρώτου αυτοκινήτου, η οποία ήταν η αρχή του συμβάντος. Συνολικά ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα στη σύγκρουση, ωστόσο δεν αναφέρεται αν υπήρξε άλλος τραυματισμός από τα υπόλοιπα τρία. Οι έρευνες για τα αίτια του τροχαίου γίνεται από το τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και σύντομα θα υπάρχουν νεότερα για την υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Φωτογραφίες: filodimos.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...