Στιλάτο σουπερμίνι που καίει κάτω από 8 ευρώ ανά 100 km - Ποιο είναι;

Διατίθεται σε εργοστασιακή έκδοση υγραερίου LPG, το φθηνότερο καύσιμο της αγοράς, έχει συνολική αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000 χιλιόμετρα και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας!

  • -
  • -

Οι τιμές των καυσίμων έχουν κυριολεκτικά ξεφύγει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στην αγορά δεν υπάρχουν συμφέρουσες λύσεις που ελαχιστοποιούν το κόστος μετακίνησης. Το υγραέριο (LPG) είναι το καύσιμο με τη χαμηλότερη τιμή αυτή τη στιγμή στην αντλία. Κοστίζει κάτω από 0,90 € το λίτρο, ενώ το δίκτυο των πρατηρίων με LPG είναι μεγάλο και απλωμένο σε όλη την Ελλάδα. Το supermini που παρουσιάζουμε σήμερα, διαθέτει εργοστασιακό κιτ υγραεριοκίνησης.

Διαθέτει δεξαμενή 32 λίτρων για το LPG και ρεζερβουάρ 39 λίτρων για βενζίνη, οπότε στο κομμάτι της αυτονομίας πραγματικά διαπρέπει. Αν φουλάρουν και οι δύο, η συνολική αυτονομία ξεπερνά με μεγάλη άνεση τα 1.000 χιλιόμετρα, οπότε οι επισκέψεις στο βενζινάδικο μπορούν να γίνουν πραγματικά πολύ αραιές. Την ίδια ώρα, κινείται από έναν αποδοτικό turbo τρικύλινδρο κινητήρα του 1.0 λίτρου με 100 ίππους και 160 Nm ροπή, ο οποίος προσφέρει καλές επιδόσεις.

Σύμμαχός του το εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο με την πολύ καλή κλιμάκωση. Το μοτέρ αποδεικνύεται πρόθυμο στο ταξίδι και τραβάει ικανοποιητικά, όμως έχει αντίστοιχα καλό πρόσωπο και στην πόλη, όντας ήσυχο και χωρίς κραδασμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός της χαμηλής κατανάλωσης, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πόλης εκπέμπει λίγους ρύπους, οπότε απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας και έχει ελεύθερη είσοδο στον Δακτύλιο της Αθήνας.

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι αυτό το πολυτάλαντο μοντέλο, πρόκειται για το Renault Clio! Το γαλλικό supermini είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην Ελλάδα. Στην τελευταία του γενιά έχει γίνει καλύτερο από ποτέ, καθώς εφοδιάζεται με μπόλικη τεχνολογία, ευρύχωρη καμπίνα και κορυφαίο χώρο αποσκευών για την κατηγορία με 391 λίτρα. Η τιμή της βασικής έκδοσης ξεκινά από 17.940 € και οι εκδόσεις με υγραέριο LPG, εκκινούν από 21.420 € με εντυπωσιακά πλήρες επίπεδο εξοπλισμού.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του Renault Clio (diesel, LPG, βενζίνη και υβριδικό E-Tech) μαζί με τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, επιδόσεις και εξοπλισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...