Ετοιμοπαράδοτο αυτόματο SUV 4x4 με 30.490 € - Ποιο είναι;

Από τα λίγα άμεσα διαθέσιμα αυτοκίνητα στην ελληνική αγορά, με εξαιρετική ποιότητα και σύστημα τετρακίνησης που θα ζήλευαν πολλά SUV του ανταγωνισμού.

  • -
  • -

Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις νέων αυτοκινήτων και η περιορισμένη διαθεσιμότητα έχει φέρει σε δύσκολο σημείο την ελληνική αγορά, όμως όποιος θέλει ένα ετοιμοπαράδοτο τετρακίνητο SUV μπορεί να είναι ήσυχος, καθώς… υπάρχει λύση. Και μάλιστα, μια από τις καλύτερες! Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο διακρίνεται για τη συνολική του ποιότητα και την εξαιρετική του τετρακίνηση. Εφοδιάζεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο και έχει στη φαρέτρα του έναν υπερπλήρη εξοπλισμό ασφαλείας.

Η άνεση συγκαταλέγεται στα δυνατά του στοιχεία, όπως και η αποδεδειγμένη αξιοπιστία του σε βάθος χρόνου. Η καμπίνα του βολεύει με ευκολία τέσσερις επιβάτες και η πρακτικότητα που προσφέρει είναι αδιαμφισβήτητη, με πρακτικές θήκες που εξυπηρετούν στην καθημερινότητα. Την ίδια ώρα, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εγγυάται ξεκούραστες διαδρομές εντός, αλλά και εκτός πόλης. Σε περίπτωση που ακόμη δεν έχετε καταλάβει για ποιο μοντέλο μιλάμε, θα σας δώσουμε δύο στοιχεία που αμέσως θα σας κατατοπίσουν!

Εφοδιάζεται με την κορυφαία τετρακίνηση Symmetrical AWD και με τετρακύλινδρο κινητήρα Boxer. Συνταγή που «από χιλιόμετρα» φωνάζει Subaru! Το μικρότερο SUV της γκάμας είναι το XV και αναμφίβολα, είναι μια πρόταση που κλείνει το μάτι σε όσους ζητούν πραγματική τετρακίνηση, αξιοπιστία και αντοχή στο χρόνο. Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας αποδίδει 114 ίππους και 150 Nm ροπή, οπότε δεν προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, ωστόσο αυτό το κομμάτι πιθανότατα δεν απασχολεί την πλειονότητα των αγοραστών του.

Η αρχική τιμή του Subaru XV με τον Boxer κινητήρα των 1.6 λίτρων είναι 30.490 €. Το ίδιο μοντέλο, διατίθεται και με υβριδικό κινητήρα 2.0 λίτρων και 150 ίππων, πάντα με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο. Ποιο είναι το καλύτερο; Ότι το Subaru XV είναι άμεσα διαθέσιμο! Με ένα κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε όλες τις εκδόσεις του Subaru XV με αναλυτικά τις επιδόσεις, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...