Αθήνα: Έκλεψαν μοτοσυκλέτα σε δευτερόλεπτα – Η Αστυνομία δεν είχε περιπολικό [video]

Η ληστεία έγινε μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου. Οι δράστες είχαν τόσο θράσος που πήραν τη μηχανή του ανθρώπου μόλις την πάρκαρε. Όσο για την αστυνομία…ακόμη ψάχνει περιπολικό!

  • -
  • -

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κλοπών στην Αττική. Κάθε ημέρα σημειώνονται δεκάδες κλοπές, με τους ιδιοκτήτες να αναζητούν μάταια τα οχήματα και τις μοτοσυκλέτες. Στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της κλοπής μηχανής μεγάλου κυβισμού στο Περιστέρι.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, οι δράστες ακολούθησαν το θύμα τους με άλλη μηχανή. Μόλις πάρκαρε, μπήκε στο κατάστημα που διαθέτει στο Περιστέρι, ακριβώς απέναντι. Οι ληστές, επιδεικνύοντας απίστευτο θράσος και παρότι στην περιοχή κυκλοφορούσε κόσμος καθώς ήταν μέρα μεσημέρι, πλησίασαν την παρκαρισμένη μοτοσυκλέτα και την έκλεψαν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όσο για την αστυνομία, το θύμα ακόμη περιμένει να έρθουν.

Δείτε επίσης: Αττική: Συμμορία σπάει τζάμια και κλέβει αυτοκίνητα

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήρα το 100, μου είπαν ότι καταγράφουν το περιστατικό και τα στοιχεία και να πάρω το τμήμα της περιοχής μου. Κάλεσα στο αστυνομικό τμήμα και τους είπα πως πριν από 5 λεπτά μου έκλεψαν την μηχανή, στείλτε μια ομάδα ΔΙΑΣ, κάτι. Και μου απαντάνε το κορυφαίο "δεν έχουμε περιπολικό". Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Αναμένουμε το στίγμα, υπάρχει σύστημα πάνω στη μηχανή», είπε μεταξύ άλλων το θύμα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...